Πριγκίπισσα Charlotte | Η στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η 7χρονη royal φωτογραφήθηκε φανερά συγκινημένη μετά το 'αντίο' στην αγαπημένη της προγιαγιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlotte παραβρέθηκε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ μαζί με τον αδελφό της, πρίγκιπα George και τους γονείς της, Kate Middleton και πρίγκιπα William. Η 7χρονη royal αποχαιρέτησε την αγαπημένη της προγιαγιά σε μια μεγαλοπρεπή τελετή που παρακολούθησε εκατομμύρια κόσμου με καλεσμένους σχεδόν 2 χιλιάδες ηγέτες, μέλη βασιλικών οικογενειών και πολιτικούς

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στο Westminster Hall τα δύο παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας παρέμειναν ήρεμα με πολλούς να εκθειάζουν στα social media τους καλούς τρόπους των δύο μικρών royal. Λίγο αργότερα, όμως, η Charlotte αλλά και ο George λύγισαν συναισθηματικά μπροστά στο βασιλικό φέρετρο.

O George σκούπισε τα μάτια του με την Kate να τον παρηγορεί ενώ και η Charlotte μετά την λειτουργία ξέσπασε σε κλάματα, μια στιγμή που απαθανάτισαν οι φωτογράφοι. Οι γονείς τους αρχικά δεν ήταν σίγουροι για το εάν έπρεπε να πάνε στην κηδεία, όμως, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, αποφάσισαν ότι ήταν σημαντικό να βρίσκονται εκεί τόσο για την εικόνα ενότητας που δείχνουν προς τον κόσμο όσο και για τα ίδια τα παιδιά.

Πριγκίπισσα Charlotte | Η στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Κάποια βρετανικά tabloids αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα η Charlotte δεν έκλαψε και προσπαθούσε να κρύψει τα μάτια της γιατί την ενοχλούσε ο ήλιος, όμως το σίγουρο είναι πως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απέφυγαν να δείξουν δημόσια τα συναισθήματά τους, όπως συνηθίζουν.

Η Kate Middleton, πρόσφατα, απαντώντας σε ερώτηση για το πως τα παιδιά της αντιμετωπίζουν την απώλεια της προγιαγιάς τους, είπε πως "τα παιδιά είναι καλά και τα προσέχουν στο σχολείο”.

Διαβάστε Επίσης