Πρίγκιπας Harry -Meghan Markle | Πότε θα επιστρέψουν στην Αμερική;

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πέρασαν το βράδυ μετά την κηδεία στο Windsor.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν ταξιδέψει στην Αγγλία στις 3 Σεπτέμβρη για κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις τους σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικών οργανισμών που εκπροσωπούν, όμως ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ παρέτεινε το ταξίδι τους για επιπλέον δυο εβδομάδες.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν κανονίσει να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι χωρίς τα παιδιά τους, όμως τελικά έμειναν πολύ περισσότερο μακριά από τον Archie και τη Lilibet και πλέον, όπως αναφέρουν τα βρετανικά tabloids, ανυπομονούν να επιστρέψουν στην Αμερική.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η Meghan και ο Harry θα φύγουν από την Αγγλία όσο πιο σύντομα γίνεται, εφόσον πέρασε και το επίσημο δεκαήμερο πένθους μετά τον θάνατο της Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι μετά την κηδεία πέρασε τη μέρα στο Windsor Castle μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώ στη συνέχεια πήγαν στο St.George Chapel για την ταφή.

Ο Harry και η Meghan είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο- τουλάχιστον δημοσίως- με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William κάνοντας μια κοινή εμφάνιση στις πύλες του κάστρου του Windsor για να δουν τις αφιερώσεις που άφησαν πολίτες για τη βασίλισσα αλλά και να μιλήσουν με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο. Ο Harry φωτογραφήθηκε και έξω από το St.George Chapel να μιλάει με τη θεία του, πριγκίπισσα Άννα και τον σύζυγό της,Tim Laurence, δείχνοντας ότι στη δύσκολη αυτή στιγμή είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του και να κάνει ένα βήμα για να βελτιωθούν οι σχέσεις τους.

Διαβάστε Επίσης