Πρίγκιπας Harry – Πριγκίπισσα Charlotte | H γλυκιά στιγμή που μοιράστηκαν στην εκκλησία του κάστρου του Windsor

Ο δούκας του Sussex και η ανιψιά του καθόντουσαν μαζί στην λειτουργία της εκκλησίας μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια πολύ γλυκιά στιγμή ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την πριγκίπισσα Charlotte κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία St. George του κάστρου του Windsor.

Ο δούκας του Sussex και η 7χρονη ανιψιά του καθόντουσαν δίπλα-δίπλα στις θέσεις με την Kate Middleton, τον πρίγκιπα George και τον πρίγκιπα William από τη μία πλευρά και την Meghan Markle από την άλλη. Κάποια στιγμή, ο 38χρονος πρίγκιπας κοίταξε την Charlotte τη στιγμή που τον κοίταξε κι εκείνη κι αντάλλαξαν ένα γλυκό και πολύ τρυφερό χαμόγελο.

Η Charlotte φορούσε ένα μαύρο σύνολο και το είχε συνδυάσει με μια καρφίτσα σε σχήμα πέταλου που της είχε χαρίσει η πρόγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ακολουθώντας τους στιλιστικούς κανόνες του Παλατιού είχε φορέσει κι ένα μαύρο καπέλο, όπως και η μητέρα της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έδειξαν μια άψογη εικόνα κατά τη διάρκεια της κηδείας, αποδεικνύοντας ότι εφαρμόζουν ήδη τους καλούς τρόπους που έχουν μάθει από το Παλάτι και ήδη συνειδητοποιούν τους ρόλους τους οποίους έχουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης