Η Brooke Shields φωτογραφίζεται αγκαλιά με τις πανέμορφες κόρες της

Το μοντέλο και ηθοποιός δήλωσε περήφανη για τη 19χρονη Rowan και την 16χρονη Grier, με αφορμή την διεθνή ημέρα κόρης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λένε πως το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά και πράγματι αυτό συνέβη στην περίπτωση της Brooke Shields, η οποία έχει αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες, που τη συναγωνίζονται άνετα σε ομορφιά. 

Με αφορμή τη διεθνή ημέρα κόρης που γιορτάζεται στις 25 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, το μοντέλο και ηθοποιός ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες με τις δύο κόρες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσθέτοντας τη λεζάντα: "Η περηφάνεια μου και η χαρά μου. Ολόκληρη η καρδιά μου. Τα κορίτσια μου".

Όπως βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία και οι 3 τους είναι ντυμένες με ζεστά ρούχα. Για την ακρίβεια, η Shields επέλεξε να φορέσει ένα ζιβάγκο στο χρώμα της άμμου, ενώ οι κόρες της προτίμησαν να ρίξουν από πάνω τους ένα πανωφόρι. Πιο αναλυτικά, η 19χρονη Rowan επέλεξε ένα μαύρο puffer μπουφάν, ενώ η 16χρονη Grier ένα teddy παλτό.

Στις άλλες φωτογραφίες που περιελάμβανε το καρουζέλ, η μία ήταν ξανά από το παρόν, ενώ οι δύο που ακολούθησαν ήταν από το παρελθόν όπου οι κόρες της ηθοποιού ήταν μωρά. 

Η 57χρονη σταρ έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση της με τις κόρες της και το γεγονός ότι προσπαθεί να τις προστατεύει και να τις συμβουλεύει, ώστε να κάνουν τις καλύτερες επιλογές. Πρόσφατα, η Shields ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν πως έκλαιγε, αφού η μεγαλύτερη κόρη της έφυγε για δεύτερη φορά στο πανεπιστήμιο. "Τελικά η δεύτερη φορά δεν ήταν η καλή, όταν το μωρό σου φεύγει για το πανεπιστήμιο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης