Chloë Grace Moretz | Πώς ένα viral meme για το σώμα της την οδήγησε σε διαταραχή σωματικής δυσμορφίας

Η ηθοποιός υιοθέτησε μια αντικοινωνική συμπεριφορά εξαιτίας του 'Family Guy' meme.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Chloë Grace Moretz έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hunger για το πώς ανέπτυξε μια αντικοινωνική συμπεριφορά εξαιτίας της διαταραχής σωματικής δυσμορφίας που αντιμετώπιζε. Όπως είπε η ηθοποιός όλα ξεκίνησαν από το δημοφιλές meme από το 'Family Guy' που κορόιδευε το σώμα της.

Το viral meme που συνέκρινε το σώμα της με ένα χαρακτήρα της σειράς-καρτούν 'Family Guy' και γελοιοποιούσε το σώμα της, κυκλοφόρησε όταν ένας φωτογράφος την απαθανάτισε να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο κρατώντας ένα κουτί πίτσας. "Μετά κυκλοφόρησαν αυτά τα απαίσια memes που μου έστελναν για το σώμα μου. Δεν έχω μιλήσω πραγματικά για αυτό ποτέ, αλλά ήταν ένα meme που πραγματικά με επηρέασε και έδειχνε εμένα να μπαίνω σε ένα ξενοδοχείο με ένα κουτί πίτσας. Αυτή η φωτογραφία παραποιήθηκε για να μοιάζει με χαρακτήρα του Family Guy με μακριά πόδια και χαμηλό κορμό και ήταν ένα από τα πιο viral memes εκείνη την εποχή”, είπε η σταρ.

"Όλοι κορόιδευαν το σώμα μου και όταν το ανέφερα σε κάποιον μου είπαν να σταματήσω γιατί είναι αστείο. Και απλά θυμάμαι να κάθομαι εκεί και να σκέφτομαι πως βλέπουν το σώμα μου σαν ένα αστείο και είναι κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω και είναι παντού στο Instagram. Ήταν κάτι τόσο αγαθό όσο το να μπαίνει κανείς σε ένα ξενοδοχείο με φαγητό. Και μέχρι σήμερα, όταν βλέπω αυτό το meme, είναι κάτι δύσκολο για μένα να ξεπεράσω”.

Όπως είπε η Moretz, αυτό το meme "πήρε κάτι από αυτό που απολάμβανα, να ντύνομαι και να περπατάω στο κόκκινο χαλί και να φωτογραφίζομαι. Με έκανε να σκέφτομαι συνέχεια τα πάντα. Και νομίζω ότι η σωματική δυσμορφία- που όλοι αντιμετωπίζουμε σε αυτόν τον κόσμο- προεκτείνεται από τα social media”.

"Ουσιαστικά έγινα αντικοινωνική. Ήταν καλό γιατί απέφευγα τους φωτογράφους και μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου και βίωσα πολλές εμπειρίες που δεν μπορούσαν να φωτογραφήσουν. Αλλά ταυτόχρονα με έκανε να είμαι πολύ αγχωμένη κάθε φορά που με φωτογράφιζαν”, είπε η ηθοποιός. 

Διαβάστε Επίσης