Οι καλύτερες κρέμες για μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας

Οι σύμμαχοι στον αγώνα σας για μια πιο σφριγηλή και καλλίγραμμη σιλουέτα.

Ένα ισορροπημένο διατροφολόγιο και η συχνή άσκηση θα είναι πάντα ο συνδυασμός-κλειδί για αποτελεσματικό (και υγιεινό) αδυνάτισμα. Αν θέλετε να δώσετε ωστόσο ένα push στην προσπάθειά σας να αποκτήσετε μια πιο σφριγηλή και καλλίγραμμη σιλουέτα, τότε δεν έχετε παρά να εντάξετε στην καθημερινή skincare ρουτίνα σας μία κρέμα αδυνατίσματος. 

Διαβάστε Επίσης

Εμπλουτισμένες με πολύτιμα συστατικά, όπως η καφεΐνη, οι κρέμες που ακολουθούν βοηθούν στη μείωση του τοπικού πάχους, ενώ παράλληλα συσφίγγουν και τονώνουν την επιδερμίδα, λειαίνοντάς την και μειώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

Director's Choice | Οι 5 καλύτερες κρέμες αδυνατίσματος

Slim Design, Elancyl (στα φαρμακεία)

Slim Design, Elancyl (στα φαρμακεία)

Αυτό το ισχυρό σύμπλεγμα κατά του αδυνατίσματος ενεργοποιεί το μεταβολισμό των λιπιδίων, εξομαλύνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και βελτιώνει την υφή του δέρματος με καθημερινή εφαρμογή το πρωί.

Masvelt Advanced Body Shaping Cream, Clarins

Masvelt Advanced Body Shaping Cream, Clarins

Η εμβληματική αυτή κρέμα καταπολεμά το επίμονο λίπος επιβραδύνοντας την κίνησή του προς τα λιποκύτταρα προκειμένου να περιορίσει την αποθήκευση νέου λίπους. Επίσης, προωθεί και επιταχύνει την απομάκρυνση του περιττού λίπους. 

Tripleffect Cream Gel, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Tripleffect Cream Gel, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Η σύνθεση της λεπτόρρευστης αυτής κρέμας είναι πλούσια σε καφεΐνη και φωσφολιπίδια κι έτσι ενεργοποιεί το μηχανισμό λιποδιάλυσης, μειώνει την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού και επιτυγχάνει σύσφιγξη του δερματικού ιστού, ενώ παράλληλα βοηθά με τη μείωση του τοπικού πάχους.

Κρέμα Θερμαντικής Δράσης, Tzimas Cosmetics

Κρέμα Θερμαντικής Δράσης, Tzimas Cosmetics

Χάρη στη θερμαντική της δράση, αυτή η κρέμα βοηθά με την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, βελτιώνει θεαματικά την υφή και την όψη του δέρματος και προάγει τη λιποδιάλυση, ενώ μπορεί ακόμα και να συμβάλλει στην καταπολέμηση της χαλάρωσης.

Elements AHA Liposlim Cream, Juliette Armand

Elements AHA Liposlim Cream, Juliette Armand

Συνδυάζοντας τα ΑΗΑ με την καφεΐνη, η κρέμα αυτή βελτιώνει την όψη “φλοιού πορτοκαλιού” και τοπικού πάχους στην επιδερμίδα του σώματος και ενισχύει την ομοιομορφία της αφήνοντας τη λεία και απαλή.