Kate Middleton | Αποκάλυψε τη νέα δεξιότητα του πρίγκιπα George που του έμαθε η ίδια

Η πριγκίπισσα μίλησε για τον πρωτότοκο γιο της κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ουαλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton έκανε μαζί με τον πρίγκιπα William την πρώτη της επίσκεψη στην Ουαλία ως πριγκίπισσα για να μιλήσει με τους ντόπιους που εργάζονται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, εργαζόμενους σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά και με παιδιά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε μια ξεχωριστή συζήτηση με ένα νεαρό αγόρι, όταν του έκανε ένα κομπλιμέντο για την όμορφη στολή σχολείου που φορούσε. Η 40χρονη royal ρώτησε το αγόρι εάν έδεσε μόνος του τη γραβάτα του και όταν εκείνο απάντησε καταφατικά, η Kate αποκάλυψε πως "το μαθαίνω κι εγώ στον George γιατί πρέπει να φοράει γραβάτα τώρα στο σχολείο, οπότε του μαθαίνω πως να το κάνει. Αλλά πολύ καλή δουλειά, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με τη γραβάτα σου. Χάρηκα που σε γνώρισα”.

Διαβάστε Επίσης

Ο πρίγκιπας George ξεκίνησε φέτος να φοιτεί σε νέο σχολείο, το Lambrook School, στο Windsor μαζί με τα αδέλφια του, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του σχολείου κατά τους θερινούς μήνες τα παιδιά μπορούν να φορούν απλά το πουκάμισο του σχολείου, όμως τον χειμώνα είναι απαραίτητη η γραβάτα για τα μεγαλύτερα παιδιά.

Ο George όταν έκλεισε τα 8 άρχισε να φοράει μακριά παντελόνια και κοστούμια στις επίσημες εμφανίσεις του, ενώ στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ είχε φορέσει και μια γραβάτα. O 9χρονος πρίγκιπας δεν είχε επιλέξει μαύρο κοστούμι αλλά ένα σε navy απόχρωση για να ταιριάζει με την navy στρατιωτική στολή που φορούσε και ο πατέρας του, πρίγκιπας William.

Διαβάστε Επίσης