Βασιλική οικογένεια | Το νέο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

Το Παλάτι του Buckingham έδωσε στη δημοσιότητα το νέο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Παλάτι του Buckingham έδωσε στη δημοσιότητα το νέο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο βασιλιάς Κάρολος ποζάρει χαμογελαστός μαζί με την queen consort Καμίλα Πάρκερ, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton μέσα στο Buckingham σε μια λήψη που έγινε μια μέρα πριν την κηδεία της Ελισάβετ.

Στη φωτογραφία και τα τέσσερα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι χαμογελαστά ενώ φορούν μαύρα ρούχα αφού διανύουν την επίσημη περίοδο πένθους μετά τον θάνατο της Βρετανίδας μονάρχη.

Το Παλάτι είχε δημοσιεύσει ακόμα μια φντογραφία του νέου βασιλιά, ένα πορτρέτο που τον δείχνει να κάθεται στο γραφείο του στο Eighteenth Century Room του Παλατιού και να πογράφει σημαντικά έγγραφα από το κόκκινο κουτί που δίνεται καθημερινά στον Βρετανό μονάρχη.

Ο Κάρολος θέλησε να τιμήσει με το πορτρέτο του τους γονείς του, βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπα Φίλιππο, έχοντας μια φωτογραφία τους στο πλάνο ενώ έδειξε και τη συνέχεια της μοναρχίας, αφού και η μητέρα του είχε φωτογραφηθεί πολλές φορές στο ίδιο γραφείο την ώρα του καθήκοντος να υπογράφει τα κυβερνητικά έγγραφα.

Διαβάστε Επίσης