Πρίγκιπας Harry | Ένα νέο βιβλίο για την Καμίλα Πάρκερ αποκαλύπτει πόσο άσχημα μιλούσε για τη σύζυγο του Καρόλου

Το βιβλίο της Angela Levin τονίζει πόσο άδικα είχαν φερθεί στην νέα queen consort.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ δεν είχε πάντα την καλύτερη μεταχείριση από τα media αλλά και από κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ πολλοί την χαρακτήριζαν ως 'αντροχωρίστρα', αφού την έβλεπαν ως την αιτία διαζυγίου του Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana.

Το νέο βιβλίο της Angela Levin 'Camilla, From Outcast to Queen Consort' προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον ρόλο της Καμίλα στην ζωή του Καρόλου και να αποδείξει ότι η νέα queen consort είχε αντιμετωπιστεί πολύ άδικα. Όπως είπε η συγγραφέας σε συνέντευξή της στην εκπομπή 'Lorraine' τόσο η σειρά 'The Crown' όσο και ο πρίγκιπας Harry φέρθηκαν άσχημα στην Καμίλα.

"Αποφάσισα ότι έπρεπε να εξισορροπήσω τα πράγματα. Ένα ήταν το 'The Crown' που ήταν πολύ σκληρό προς εκείνη και το δεύτερο ήταν ο πρίγκιπας Harry που είπε κάποια πολύ κακά πράγματα για εκείνη επίσης”, είπε η συγγραφέας χωρίς να αναφέρει ακριβώς τα σχόλια του Harry.

Είναι γνωστό πως ο δούκας του Sussex δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα την Καμίλα αφού γνώριζε ότι ο πατέρας του είχε σχέση μαζί της όσο ήταν παντρεμένος με την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Όσο για το 'The Crown', η σειρά παρουσίασε την Καμίλα στον τέταρτο κύκλο με όχι πολύ συμπαθητικό τρόπο, εστιάζοντας κυρίως στο πως μπήκε ανάμεσα στον Κάρολο και τη Diana.

H Levin που είχε περάσει τρεις μήνες στο πλευρό της Πάρκερ ώστε να γράψει ένα άρθρο για εκείνη το 2015, αποκάλυψε ότι η queen consort την είχε καλέσει να γνωρίσει τη βασίλισσα για να διαπιστώσει από μόνη της τον στενό δεσμό που μοιραζόταν με την μονάρχη. "Με πήγαν στους στάβλους” είπε η συγγραφέας εξηγώντας ότι "μιλούσαν ασταμάτητα και γελούσαν”.

"Ήταν πολύ έξυπνο και πολύ ευγενικό αυτό που έκανε. Δεν χρειάστηκε να πει κάτι ανάρμοστο επειδή υπήρχαν φήμες ότι δεν τα πάνε καλά. Χωρίς να πει λέξη η Καμίλα μου έδειξε τη στενή σχέση που είχε με τη βασίλισσα, κάτι που ήταν προφανές και χάρη στη κοινή τους αγάπη για τα άλογα”, είπε η συγγραφέας.

Διαβάστε Επίσης