Καμίλα - Meghan Markle | Πώς η αμοιβαία συμπάθεια εξελίχθηκε σε δυσαρέσκεια

Οι συμβουλές της βασιλικής συζύγου που δεν λάτρεψε η δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όταν η Meghan Markle είχε πρωτοεισέλθει στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, όλοι είχαν μεγάλες προσδοκίες καθώς η δούκισσα του Sussex ήταν ιδιαίτερα εργατική και έμοιαζε να θέλει το καλό της "φίρμας". Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες μιας κοινής θνητής που γίνεται royal, η Καμίλα ήθελε να προστατεύσει τη σύζυγο του πρίγκιπα Harry και να την κατευθύνει σε αυτή τη νέα της ζωή.  

Σύμφωνα με το βιβλίο της Angela Levin, "Camilla, Duchess of Cornwall: A Royal Survivor", η Markle είχε σνομπάρει τις συμβουλές της "πεθεράς" της, όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας. "Η Καμίλα δεν θέλει να βλέπει κανέναν να βασανίζεται και συμπαθεί τη Meghan", είχε γράψει η συγγραφέας για την αρχή της σχέσης της βασιλικής συζύγου με τη δούκισσα του Sussex. Άλλωστε, όπως προαναφέρθηκε, η πρώην ηθοποιός ήταν πολλά υποσχόμενη, ενώ το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους για το θέατρο και τις τέχνες ήταν κάτι που ένωνε τις δύο κυρίες, όπως συνέβη και στη σχέση της Markle με τον Κάρολο.

Ωστόσο, η Καμίλα προσπαθώντας να την προσεγγίσει, κατάλαβε πως δεν υπήρχε περίπτωση η "νύφη" της να ακολουθήσει την κοινή γραμμή. Σύμφωνα με τη Levin, η Καμίλα φέρεται να είπε στη Meghan πως φαινόταν πως βαριόταν τη ζωή της στη βασιλική οικογένεια και τις προσπάθειες να την υποδεχθούν, υπογραμμίζοντας πως η δούκισσα του Sussex επέλεξε να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο. 

Η είδηση αυτή ήρθε λίγες ημέρες μετά τα νέα πως ο πρίγκιπας Harry επιθυμεί να κάνει κάποιες αλλαγές στο βιβλίο του, που αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Ειδικότερα, εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, λέγεται πως ο δούκας του Sussex αποφάσισε να ξαναπεράσει κάποια κομμάτια που έχουν αμφιλεγόμενο περιεχόμενο, που ενδέχεται να βλάψει τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης