Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Μετά το νέο πορτρέτο του Καρόλου και του William δημοσίευσαν δύο φωτογραφίες τους που κρατιούνται σφιχτά από το χέρι

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μοιράστηκαν δύο νέα πορτρέτα τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου βασιλικού πορτρέτου που δείχνει τον βασιλιά Κάρολο και την queen consort Καμίλα Πάρκερ να ποζάρουν στο Παλάτι του Buckingham δίπλα στον διάδοχο πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν στη δημοσιότητα δύο δικά τους νέα πορτρέτα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν ποζάρει για τον φωτογράφο Misan Harriman, καλό τους φίλο που είχε επιμεληθεί και τις φωτογραφίες εγκυμοσύνης της Meghan, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του One Young World στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στο πορτρέτο, ο Harry και η Meghan κάθονται δίπλα -δίπλα ενώ κρατιούνται τρυφερά από το χέρι. Η δούκισσα φοράει μια μακριά κόκκινη μεταξένια μπλούζα και ασορτί παντελόνι του brand Another Tomorrow. O Harry είχε επιλέξει ένα κλασικό navy κοστούμι.

Σε μια δεύτερη ασπρόμαυροι φωτογραφία, ο δούκας και η δούκισσα ποζάρουν σε προφίλ ενώ κοιτάζουν μπροστά. "Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex λίγε λεπτά πριν την έναρξη του συνεδρίου One Young World τον περασμένο μήνα”, έγραψε ο Harriman στο Instagram του όπου μοιράστηκε τις φωτογραφίες.

Διαβάστε Επίσης