Πρίγκιπας William | Η πρώτη του ομιλία ως πρίγκιπας της Ουαλίας- Η αναφορά στην γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου μίλησε στο παγκόσμιο συνέδριο 'United for Wildlife'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας  William έδωσε την πρώτη ομιλία του ως πρίγκιπας της Ουαλίας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο William μίλησε στο συνέδριο του 'United for Wildfire' που ίδρυσε στα πλαίσια του Royal Foundation το 2014, για τα ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο εξαφάνισης, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και μια αναφορά στους αγαπημένους του παππούδες, βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπα Φίλιππο.

"Ο φυσικός μας κόσμος είναι μία από βτις μεγαλύτερες περιουσίες που έχουμε. Είναι ένα μάθημα που έμαθα σε νεαρή ηλικία, από τον πατέρα μου και τον παππού μου, και οι δύο αφοσιωμένοι φυσιοδίφες, αλλά και από την γιαγιά μου που μας λείπει πάρα πολύ και που ενδιαφερόταν τόσο πολύ για τη φύση”, είπε ο πρίγκιπας.

"Σε περιόδους απώλειας, είναι ανακουφιστικό να τιμούμε αυτούς που μας λείπουν μέσα από τη δουλειά που κάνουμε. Νιώθω καλά με την πρόοδο που κάνουμε για να δώσουμε ένα τέλος στο παράνομο εμπόριο άγριων ζώων”, πρόσθεσε για το εμπόριο που είναι μια παράνομη δραστηριότητα με κέρδη πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Ο 40χρονος πρίγκιπας μέσω του οργανισμού του προσπαθεί να συντονίσει τις αρχές ώστε να πολεμήσουν το παράνομο εμπόριο και μέχρι στιγμής έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με πάνω από 250 συλλήψεις αλλά και 450 υποθέσεις να έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε Επίσης