Βασιλιάς Κάρολος | Ο λόγος που ζήλευε την Kate Middleton

Όσα αποκάλυψε η Katie Nicholl στο νεό της βιβλίο, "The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton να έχουν μία εξαιρετική σχέση, αφού μάλιστα η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επίσης ένα τρυφερό χαϊδευτικό για τον νέο μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο χρόνια πριν ο πατέρας του πρίγκιπα William ζήλευε τη σύζυγό του.

Ειδικότερα, ο Κάρολος δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως η Kate Middleton συγκέντρωνε όλη την προσοχή των media, ξυπνώντας του μνήμες από τη ζωή του με την πριγκίπισσα Diana. Είναι γνωστό το γεγονός πως ο τότε πρίγκιπας Κάρολος ζήλευε αρκετά τη σύζυγό του, εξαιτίας του ότι εκείνη ήταν πολύ πιο δημοφιλής από τον ίδιο, παρά το ότι ήταν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το νέο βιβλίο της Katie Nicholl "The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown", ο Κάρολος ένιωθε το ίδιο όταν η Kate Middleton είχε αρχίσει να λαμβάνει μεγάλη προβολή, δεδομένου ότι νέος μονάρχης θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. "Ο εργατικός, ευαίσθητος και με γνώση του status του Κάρολος δεν μπορούσε να καταλάβει. Δεν μπορούσε να δει πως στην εποχή των media, το να είσαι γεννημένος πρίγκιπας και μέλλων βασιλιάς είχε μικρότερο αντίκρισμα από την τεράστια ομορφιά και τη διάθεση της συζύγου του" εξηγεί η συγγραφέας. Ωστόσο, ο μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έμαθε κάτι από την ιστορία του παρελθόντος.

Τι σήμαινε αυτό; Ο Κάρολος εξακολουθούσε να μην μπορεί να μοιράζεται τα φώτα της δημοσιότητας με μία γυναίκα, της οποίας οι στιλιστικές της επιλογές γίνονταν πρωτοσέλιδο στα sites και τα περιοδικά. "Ο Κάρολος ήταν μερικές φορές νευριασμένος που τα φορέματα της Kate συγκέντρωναν μεγαλύτερη προσοχή από τις καλές του πράξεις", αναφέρει η Nicholl.

Αναμφίβολα, αυτή την περίοδο όλα τα φώτα είναι πάνω στον βασιλιά Κάρολο, ύστερα από την ανάληψη του θρόνου από τη μητέρα του, μετά τον θάνατό της. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να γνωρίζει είναι ότι η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να συνεχίσει για πολύ, δεδομένου ότι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουν μεγαλύτερο κοινό και θα απασχολούν περισσότερο τα Μέσα, όπως συμβαίνει και με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. 

Διαβάστε Επίσης