Ο στενός κύκλος φίλων του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα

Οι άνθρωποι που περιστοιχίζουν την ελίτ παρέα του βασιλικού ζευγαριού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πέρα από τον χρόνο που περνούν με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα έχουν έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών με τους οποίους λατρεύουν να περνούν στιγμές. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ανήκουν στον πολύ στενό τους κύκλο και γνωρίζουν καλύτερα το πώς πραγματικά είναι το βασιλικό ζευγάρι. Ποιοι είναι αυτοί;

Διαβάστε Επίσης

Δούκας και  δούκισσα του Wellington

Ο βασιλιάς Κάρολος γνωρίζει τον δούκα του Wellington από τα νεανικά του χρόνια, όταν κόρταρε την αδερφή του δούκα, Jane Wellesley. Πλέον είναι συχνός επισκέπτης στην εξοχική κατοικία του δούκα στην Ισπανία, ενώ το 2016 η Καμίλα είχε παραστεί στον γάμο της κόρης τους στη Γρανάδα.

Kirsty Smallwood 

Πρόκειται για μία από τις παλιές φίλες της Καμίλα από το σχολείο, η οποία είναι εγγονή του πολιτικού Lord Beaverbrook.

Hon George & Hon Sarah Lopes 

Έχοντας καταγωγή από τις πιο γνωστές οικογένειες της αριστοκρατίας, οι Lopes είναι οι γονείς του συζύγου της κόρης της Καμίλα, Laura.

Sir Arthur Nicholas Winston Soames

Πρώην πολιτικός και εγγονός του Winston Churchill, ο Saomes (ή χαϊδευτικά Fatty) γνώρισε τον Κάρολο σε ηλικία 12 ετών. Μάλιστα, το 1970 ήταν ιπποκόμος του, ενώ το 1981 ο Κάρολος έγινε κουμπάρος στον γάμο του.

Δούκας του Abercorn

Ήταν πολύ καλός φίλος της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ο Κάρολος έχει βαφτίσει τον γιο του, James, μαρκήσιο του Χάμιλτον.

Κόμης του Snowdon και Lady Sarah Chatto

Ο βασιλιάς Κάρολος κάνει πολλή παρέα με τα ξαδέρφια του, David και Sarah, που είναι τα παιδιά της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, της αδερφής της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς έχουν κοινά ενδιαφέροντα και γνωρίζουν πώς πραγματικά είναι η ζωή στο Παλάτι.

Annabel & Simon Elliot 

Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, Annabel, ήταν η πρώτη του επιλογή όταν ήθελε να κάνει ανακαίνιση το Dumfries House. Όμως, αυτό που μας διαφεύγει είναι ότι η Annabel είναι στην πραγματικότητα η αδερφή της Καμίλα, επομένως καταλαβαίνουμε πως τα δύο ζευγάρια αναμφίβολα κάνουν πολλή παρέα.

Κόμμισα Mountbatten of Burma 

Γνωστή και ως Penny Knatchbull, ήταν παντρεμένη με τον ξάδερφο του βασιλιά Κάρολου, στον γάμο των οποίων, ο νέος μονάρχης είχε υπάρξει κουμπάρος τους. Φυσικά, γνωστή ήταν και η τρυφερή φιλία ανάμεσα στην Κόμισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο. 

Διαβάστε Επίσης