Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία και ο διαγωνισμός με τα κοκτέιλ

Το ζευγάρι επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Βόρεια Ιρλανδία ύστερα από την απόκτηση των νέων τους τίτλων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από τη λήξη της περιόδου πένθους που κήρυξε ο βασιλιάς Κάρολος με αφορμή τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους, κάνοντας αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.

Οι νέοι πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν τη Βόρεια Ιρλανδία όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο, να βρεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, να κρατήσουν μωρά και να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό με κοκτέιλ. 

Ντυμένοι στα μπλε, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ξεκίνησαν στην ημέρα τους κάνοντας μία επίσκεψη στο Κέντρο PIPS για την πρόληψη των αυτοκτονιών στο Μπέλφαστ, που παρέχει υποστήριξη σε ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο. Μάλιστα, το ζευγάρι των διαδόχων βοήθησε τους εθελοντές για να φτιάξουν τα "Μικρά Κουτιά Ελπίδας" που δίνονται σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, μυώντας τους στη θεραπευτική τέχνη. 

Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία και ο διαγωνισμός με τα κοκτέιλ

Λίγο αργότερα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκαν σε ένα μπαρ και μπήκαν πίσω από τη μπάρα, προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα κοκτέιλ. Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που και οι δυο είναι αρκετά ανταγωνιστικοί, ξεκίνησαν έναν διαγωνισμό για το ποιος θα έφτιαχνε πιο γρήγορα το πιο γευστικό ποτό. 

Kate Middleton

Η ημέρα τους συνέχισε, βλέποντας και χαϊδεύοντας κουτάβια, αλλά και αγκαλιάζοντας μωρά, στα οποία φυσικά η Kate Middleton δεν μπορούσε να αντισταθεί και να μην κρατήσει στην αγκαλιά της. 

William
kate middleton

Διαβάστε Επίσης