Kate Middleton: Η μεγάλη πίεση που δέχτηκε για την ονομασία των παιδιών της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε λεπτομέρειες από την εμπειρία της με την μητρότητα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έναν αναπάντεχο επισκέπτη δέχτηκαν οι νέοι γονείς στην μαιευτική μονάδα του γενικού νοσοκομείου "Royal Surrey County" στο Guilford της Αγγλίας, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε κοντά τους. Η Kate Middleton ξεναγήθηκε αυτοπροσώπως στις εγκαταστάσεις της κλινικής, συνοδευόμενη από την αναπληρώτρια διευθύντρια μαιευτικής Amy Stubbs και συνομίλησε με τις μητέρες που είχαν φέρει πρόσφατα στον κόσμο το παιδί τους. "Ήταν πολύ ανοιχτή και μιλούσε συνεχώς για την δική της εμπειρία με την μητρότητα" δήλωσε σε συνέντευξή της η κ. Stubbs.

Kate Middleton: Η μεγάλη πίεση που δέχτηκε για την ονομασία των παιδιών της

Η σύζυγός του πρίγκιπα William βρέθηκε κοντά στους νέους γονείς και μοιράζοντας λεπτομέρειες από την δική της οικογενειακή ζωή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που δέχτηκε για την επιλογή των ονομάτων των τριών παιδιών τους, τον 9χρονο πρίγκιπα George, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis. Όπως εξήγησε, η ονομασία των παιδιών είναι ένα θέμα που ταλαντεύει ιδιαίτερα τους γονείς όταν γεννιέται το μωρό τους, ειδικά εάν δεν έχουν αποφασίσει από πριν ποιο θα ήταν το κατάλληλο όνομα για εκείνο.

"Είπε πως τα ονόματα που έδωσαν στα παιδιά τους ήταν τα αγαπημένα τους και προφανώς ο κόσμος περίμενε να τα ονομάσουν έτσι. Αυτό ήταν μια μεγάλη πίεση για εκείνους" τόνισε η αναπληρώτρια διευθύντρια, συνεχίζοντας "Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη. Πέρασε σημαντικό χρόνο με τους γονείς αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ δεν παρέλειψε να συναντήσει και μερικά από τα νεογέννητα μας".

Kate Middleton

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Middleton δείχνει ενδιαφέρον για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, αφού η αποστολή της να στηρίξει ολοκληρωτικά και με κάθε μέσο εκείνους είναι γνωστή εδώ και καιρό. Μάλιστα, το 2021 η πριγκίπισσα της Ουαλίας ίδρυσε τον οργανισμό "Centre for Early Childhood" με σκοπό να αναδείξει την σπουδαιότητα της σημασίας της πρώιμης παιδικής ανάπτυξης.

Διαβάστε Επίσης