Πρίγκιπας George | Τα ειδικά μαθήματα που θα τον βοηθήσουν να γίνει ένας καλός βασιλιάς

Ο γιος του πρίγκιπα William, ως δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου οφείλει να μάθει κάποια πράγματα για τη θέση αυτή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προσπαθούν να μεγαλώσουν τον πρίγκιπα George και τα αδέρφια του όσο πιο φυσιολογικά γίνεται - γι'αυτό αποφάσισαν να μετακομίσουν στον Windsor - εν τέλει από τώρα η πρόκληση δυσκολεύει σε ό,τι αφορά τον μεγαλύτερο γιο τους.

Ειδικότερα, από τη στιγμή που ο πρίγκιπας George, ο οποίος κατέχει τη δεύτερη θέση διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, πίσω από τον πατέρα του, έμαθε πως κάποια στιγμή θα γίνει βασιλιάς, έχει ήδη μπει σε τροχιά για να ξεκινήσει μαθήματα για τη θέση αυτή. Πιο αναλυτικά, εκτός από την εκπαίδευση που λαμβάνει όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του, ο George θα ακολουθήσει και κάποια άλλα ειδικά μαθήματα που αφορούν τα της μοναρχίας, όπως έκανε πριν από αυτόν ο πατέρας του, ο παππούς τους και η προ-γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, Robert Lacey, o πρίγκιπας William είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τη γιαγιά του και έμαθε πολλά από εκείνη. Όταν, μάλιστα, ήταν μαθητής στο Eton, συναντούσε συχνά τη βασίλισσα για τσάι στο Κάστρο του Windsor και μάθαινε όσα δεν διδασκόταν στο σχολείο. "Υπήρχε πάντα ξεχωριστή σχέση μεταξύ του William και της βασίλισσας και πάντα εκείνη είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτόν. Όταν ο William μπήκε στην εφηβεία, τον είχε στο Κάστρο του Windsor και άνοιγαν τα περίφημα κουτιά και τον καθοδηγούσε στα διάφορα έγγραφα", εξήγησε ο συγγραφέας.

Όπως μεταδίδει ο ξένος Τύπος, ο George αναμένεται να εκπαιδευτεί πάνω στα βασιλικά καθήκοντα και το καθεστώς, όπως και τη σημασία της Κοινοπολιτείας. Σύμφωνα με το βιβλίο του Lacey, o George πρέπει να έμαθε για τη "μοίρα" του στα 7α γενέθλιά του, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός. 

Διαβάστε Επίσης