Bill Murray | Ακόμα μία καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά του σε γυρίσματα ταινίας του

Ο διάσημος ηθοποιός είχε δώσει χρήματα σε εργαζόμενη της παραγωγής για να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τις αποκαλύψεις της Geena Davis για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Bill Murray στα γυρίσματα της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν το 1990, ακόμα μια γυναίκα τον κατηγόρησε για παρενόχληση.

Η γυναίκα που εργαζόταν στην παραγωγή της ταινίας 'Being Mortal' τον περασμένο Απρίλη κατηγόρησε τον διάσημο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, μετά από ένα περιστατικό που είχε σταματήσει και τα γυρίσματα της ταινίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Murray είχε "καβαλήσει” και είχε φιλήσει την νεαρή εργαζόμενη, η οποία προσπαθούσε να απελευθερωθεί κατά τη διάρκεια του περιστατικού αλλά δυσκολευόταν καθώς εκείνος είχε ρίξει όλο το βάρος του πάνω της. Μπροστά στο περιστατικό υπήρχαν μάρτυρες που επιβεβαίωσαν όσα ισχυρίζεται η γυναίκα, ενώ ο Murray είχε υποστηρίξει πως είχε μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Σε απάντηση η γυναίκα είπε πως οι πράξεις του είχαν εντελώς σεξουαλική χροιά και πως η ίδια είχε νιώσει τρομοκρατημένη.

Η εργαζόμενη είχε καταθέσει και επίσημη καταγγελία μετά το περιστατικό ενώ αργότερα έκανε εξωδικαστική συμφωνία με τον Murray, ο οποίος της έδωσε 100 χιλιάδες δολάρια εξασφαλίζοντας ότι η γυναίκα δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του ή εναντίον της Searchlight Pictures και της Disney,

κανα κάτι που πίστευα ότι είναι αστείο αλλά δεν το πήραν έτσι” είχε πει ο Murray για το περιστατικό σε τηλεοπτική του εμφάνιση. "Πλέον μιλάμε και προσπαθούμε να τα βρούμε μεταξύ μας. Ο κόσμος είναι διαφορετικός από όταν ήμουν μικρό παιδί. Τα πράγματα αλλάζουν, οι εποχές έχουν αλλάξει”.

Διαβάστε Επίσης