Βασίλισσα Ελισάβετ | Ο λόγος που γελούσε στη φωτογραφία της με τον Βρετανό μουσικό, Ed Sheeran

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ και του διάσημου τραγουδιστή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων της στον βρετανικό θρόνο με πολλές διάσημες προσωπικότητες, πολιτικούς, ηθοποιούς και τραγουδιστές. Οι ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες είναι πολλές με τους διάσημους να διηγούνται τη στιγμή που γνώρισαν την Βρετανίδα μονάρχη ως μια στιγμή που θα θυμούνται για πάντα.

Μια τέτοια ιστορία διηγήθηκε και ο Ed Sheeran όταν βρέθηκε στο Late Show του Stephen Colbert εξηγώντας γιατί η Ελισάβετ γελάει έντονα στη φωτογραφία και τι έλεγαν τη στιγμή που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

"Είναι μια αστεία φωτογραφία γιατί γελούσε όταν με γνώρισε. Ήταν στις αρχές, αρχές της καριέρας μου. Είχα κυκλοφορήσει ένα hit single και έπαιζα στο Jubilee της” είπε ο Βρετανός μουσικός για τη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί το 2012. "Αλλά στεκόμουν δίπλα σε ένα πολύ διάσημο κωμικό που είπε ένα αστείο την ώρα που εκείνη μου έκανε χειραψία. Οπότε έχω αυτή τη φωτογραφία που φαίνεται πολύ χαρούμενη που με βλέπει”.

Ο Sheeran είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι του 'The A Team' λίγο πριν εμφανιστεί σε συναυλία που είχε γίνει στα πλαίσια των εορτασμών για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας το 2012. Όταν είχε γνωρίσει τη βασίλισσα, εκείνη δεν αντέδρασε ιδιαίτερα, γιατί ο Sheeran δεν ήταν ιδιαίτερα διάσημος, αλλά χαμογέλασε αμέσως όταν άκουσε ένα αστείο. "Αυτή είναι η φωτογραφία” είπε ο μουσικός.

Ο μουσικός παραδέχτηκε ότι ένιωσε μεγάλη τιμή που τραγούδησε για το Ιωβηλαίο της Ελισάβετ καθώς αυτό που τον είχε εμπνεύσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν ο Eric Clapton στη συναυλία που είχε δώσει για το Χρυσό Ιωβηλαίο της βασίλισσας το 2002. "Ο Eric Clapton ανεβαίνει και τραγουδάει την αρχή του 'Layla'. Σκέφτηκα 'τι είναι αυτό;'. Και τελειώνει το τραγούδι και ήξερα εκείνη τη στιγμή πως θέλω να γίνω αυτό. Θέλω να έχω μια κιθάρα και θέλω να τραγουδάω στη σκηνή. Και δέκα χρόνια μετά κάνω το ίδιο πράγμα”.

Διαβάστε Επίσης