Πρίγκιπας Christian της Δανίας | Το Παλάτι δημοσίευσε το νέο πορτρέτο του 17χρονου διαδόχου μετά την αφαίρεση τίτλων των ξαδελφών του

Η βασίλισσα Μαργαρίτα είχε αφαιρέσει τους βασιλικούς τίτλους των παιδιών του γιου της, πρίγκιπα Joachim.

HARPER'S BAZAAR TEAM

To Παλάτι της Δανίας έδωσε στη δημοσιότητα το νέο πορτρέτο του 17χρονου πρίγκιπα Christian που είναι δεύτερος στη λίστα διαδοχής μετά τον πατέρα του, διάδοχου του θρόνου, πρίγκιπα Frederik.

Το πορτρέτο δημοσιεύτηκε με αφορμή τα 17α γενέθλια του πρίγκιπα λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Παλατιού σχετικά με την αφαίρεση των βασιλικών τίτλων των ξαδέλφων του από τη βασίλισσα Μαργαρίτα.

Στη φωτογραφία, ο Christian χαμογελάει ενώ φοράει ένα σακάκι, μαύρη μπλούζα και τζιν. "Ο πρίγκιπας Christian θα γιορτάσει τα γενέθλιά του ιδιωτικά με την οικογένειά του” ανέφερε η ανάρτηση του Παλατιού στο Instagram.

Η βασίλισσα Μαργαρίτα είχε πρόσφατα ανακοινώσει ότι τα παιδιά του γιου της, πρίγκιπα Joachim, δεν θα έχουν από το 2023 και μετά τους τίτλους 'πρίγκιπας' και 'πριγκίπισσα'. Σύμφωνα με την ίδια, έτσι θα εξασφαλιστεί ότι θα έχουν μια φυσιολογική ζωή εκτός Παλατιού, δεδομένου ότι δεν είναι άμεσα διάδοχοι του θρόνου. Εντούτοις, ο 23χρονος Nikolai, ο 20χρονος Felix, ο 13χρονος Henrik και η 10χρονη Athena, φαίνεται ότι σοκαρίστηκαν με την είδηση παρά το γεγονός ότι θα πάρουν τους τίτλους "κόμης' και "κόμισσα” και δεν θα χάσουν τη σειρά τους στη λίστα διαδοχής του θρόνου.

Διαβάστε Επίσης