Βασιλιάς Κάρολος | Η φωτογραφία του με τη βασίλισσα Ελισάβετ που επέλεξε για τις ευχαριστήριες κάρτες μετά την κηδεία της μητέρας του

Ο νέος Βρετανός μονάρχης έστειλε ευχαριστήριες κάρτες σε όσους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο της βασίλισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις από τότε που ανέλαβε τον βρετανικό θρόνο, όμως δεν θα μπορούσε να παραλείψει να ευχαριστήσει όσους του έδειξαν τη συμπαράστασή τους εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο 73χρονος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου επέλεξε μια φωτογραφία του με τη μητέρα του για την ευχαριστήρια κάρτα που έφερε το νέο επίσημο μονόγραμμά του. Στη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί το 1952 στο κάστρο του Balmoral, η βασίλισσα Ελισάβετ κοιτούν έξω από το παράθυρο ενώ ο τότε μόλις 3 ετών Κάρολος χαμογελάει.

"Ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να μου στείλετε ένα τόσο γενναιόδωρο μήνυμα μετά τον θάνατο της αγαπημένης μου μητέρας. Οι συμπονετικές λέξεις σας ήταν πολύ παρηγορητικές και τις εκτίμησα βαθιά σε αυτή τη στιγμή έντονες θλίψης”, έγραψε ο Κάρολος σε μία από τις κάρτες που δημοσιοποιήθηκε στο Twitter.

O Κάρολος υπέγραψε με την νέα του υπογραφή που αναφέρει τον τίτλο του, 'R', για τη λατινική λέξη 'rex' που στα λατινικά σημαίνει 'βασιλιάς'.

Διαβάστε Επίσης