"Δεν έχω αποσυρθεί από το τένις" | Η Serena Williams εξηγεί γιατί μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα

Η διάσημη τενίστρια σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στο επαγγελματικό τένις.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Serena Williams είχε δηλώσει πρόσφατα ότι αποσύρεται από το επαγγελματικό τένις ανακοινώνοντας ότι ο τελευταίος της αγώνας ήταν στο φετινό US Open, φαίνεται όμως ότι έχει πλέον δεύτερες σκέψεις.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο San Francisco ίσως να την δούμε ξανά στα γήπεδα. "Δεν έχω αποσυρθεί” ανακοίνωσε εξηγώντας ότι οι πιθανότητες να επιστρέψεις είναι μεγάλες. "Μπορείτε να έρθετε και στο σπίτι μου, έχω ένα γήπεδο” είπε αστειευόμενη.

Η 41χρονη αθλήτρια είχε εξηγήσει πριν ένα μήνα σε άρθρο της πως ενώ αγαπάει το τένις και λατρεύει το γεγονός ότι βρισκόταν στην κορυφή για πολλά χρόνια, πλέον θέλει να αφιερώσει τον χρόνο της στην οικογένειά της. Μετά το ματς της με την Ajla Tomljanovic στο US Open στις 2 Σεπτεμβρίου αποχαιρέτησε το κοινό της αλλά και τους συναθλητές της με συγκίνηση, χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον τελευταίο της αγώνα.

Όπως είπε στο συνέδριο, το γεγονός ότι δεν προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για κάποιο τουρνουά της φαίνεται αφύσικο: "Ακόμα δεν έχω σκεφτεί την συνταξιοδότηση. Αλλά ξύπνησα τις προάλλες και πήγα στο γήπεδο και σκέφτηκα για πρώτη φορά ότι δεν προετοιμάζομαι για κάποιο τουρνουά και ένιωσα περίεργα. Ήταν σαν να είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου και το απολαμβάνω, αλλά ακόμα προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες”.

Διαβάστε Επίσης