Meghan Markle | Η εμφάνιση- έκπληξη της μητέρας της, Doria Ragland, στο podcast της

Οι αποκαλύψεις της δούκισσας του Sussex για τον τρόπο που την μεγάλωσε η μητέρα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της 'Archetypes' στο οποίο ήταν καλεσμένες οι Sophie Trudeau, Pamela Adlon και Sam Jay.

Η συζήτηση αφορούσε τη μητρότητα και ως δια μαγείας τη στιγμή της ηχογράφησης η Ragland έκανε μια βιντεοκλήση στην Markle. H δούκισσα απάντησε στο τηλέφωνο και μίλησε μαζί της ενώ αργότερα είπε: "Όταν σκέφτομαι την παιδική μου ηλικία, τις μικρές μας ιδιοτροπίες μαζί και προετοιμάζοντας αυτό το επεισόδιο μου ήρθαν στο μυαλό όλοι οι τρόποι με τους οποίους με στήριξε, με φρόντισε, εμένα, το σπίτι, τον εαυτό της και πως πάλευε με όλα”.

Η δούκισσα είπε πως οι γυναίκες κουβαλάνε πολλά στην πλάτη τους όταν γίνονται μητέρες "είναι η πιο αγνώμων, απλήρωτη εργασία που υπάρχει. Δεν υπάρχει διάλειμμα. Στο σπίτι οι γυναίκες δουλεύουν πολύ, πολύ σκληρά. Και πολλή από τη δουλειά έρχεται από ανάγκη. Αλλά κάποια έρχεται και από τις προσδοκίες, την ιδέα ότι πρέπει να ταιριάξουμε ακριβώς στο σχήμα που θέλει ο κόσμος”.

Η Meghan έχει πολύ στενή σχέση με τη μητέρα της, ειδικά από τότε που επέστρεψε στην Αμερική. Η Ragland, εξάλλου, μένει στο Λος Άντζελες κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Montecito, όπου μένει η Meghan με τον πρίγκιπα Harry και τα δυο τους παιδιά, τον 3χρονο Archie και την ενός έτους Lilibet.

Διαβάστε Επίσης