Η Salma Hayek μάς ξενάγησε στην εντυπωσιακή έπαυλή της

Η διάσημη ηθοποιός μάς έδωσε μία γεύση από τον cozy, προσωπικό της χώρο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Salma Hayek είναι αυθόρμητη και λατρεύει να έρχεται σε επαφή με τους followers της. Γι' αυτό αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πλάνα από το εντυπωσιακό σπίτι της στα social media, παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη διακόσμηση που είχε διαλέξει, με αφορμή την ημέρα του Halloween. Όπως εξήγησε, αν και δεν προχώρησε σε κάποια μεταμφίεση, δεν μπορούσε να μην διακοσμήσει αναλόγως το σπίτι, καθώς είναι κάτι που αγαπά η κόρη της, Valentina. "Δεν είχα χρόνο να μεταμφιεστώ ή την ενέργεια να πάω σε κάποιο πάρτι αλλά αφού η Valentina λατρεύει το Halloween, πάντα διακοσμώ το σπίτι", δήλωσε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως γίνεται φανερό, ο χώρος του σαλονιού, το οποίο είναι ψηλοτάβανο, ακολουθεί μία κλασική αισθητική με συνδυασμό μοντέρνων και πιο παραδοσιακών στοιχείων, που σου δίνει την εντύπωση ενός cozy σπιτιού. Εκείνο που κλέβει τις εντυπώσεις είναι φυσικά το μεγάλο τζάκι που δεσπόζει στο καθιστικό, του οποίου το πάτωμα έχει ξύλινη επένδυση, όπως και οι μεγάλες τζαμαρίες που χαρίζουν φυσικό φως στον χώρο. 

Στη συνέχεια του βίντεο, όπου η Hayek ανεβαίνει στη θεόρατη ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο, έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το πόσο μεγάλο είναι το σπίτι στο οποίο μένει με τον σύζυγό της, Francois Henri Pinault και την 15χρονη κόρη τους, Valentina. Πριν από λίγες ημέρες, η Hayek μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες της έφηβης κόρης της, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, μην μπορώντας να πιστέψει το πόσο έχει μεγαλώσει. 

Διαβάστε Επίσης