Καμίλα Πάρκερ | Tο σχόλιό της στον Dominic West όταν έμαθε ότι θα υποδυθεί τον Κάρολο στο 'The Crown'

O ηθοποιός αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τη νέα queen consort της Μεγάλης Βρετανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Dominic West θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο στην πέμπτη σεζόν του 'The Crown' αποκάλυψε την ξεκαρδιστική συζήτηση που είχε με την Καμίλα Πάρκερ όταν η queen consort της Μεγάλης Βρετανίας έμαθε για τον νέο του ρόλο.

Ο 53χρονος ηθοποιός και η Πάρκερ είχαν συναντηθεί τυχαία σε ένα πάρτι και όπως είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό 'Radio Times', η 75χρονη royal τον χαιρέτησε αποκαλώντας τον 'Your Majesty' με χιουμοριστική διάθεση. Ο ηθοποιός, εξάλλου, έχει γνωρίσει πολλές φορές τον βασιλιά Κάρολο αφού είναι πρεσβευτής του οργανισμού του 'The Prince's Trust'.

Όταν δέχτηκε τον ρόλο στη δημοφιλή σειρά του Netflix, ο ηθοποιός προσφέρθηκε να παραιτηθεί από τον ρόλο του ambassador, όμως ο Κάρολος με επιστολή του του απάντησε ότι εφόσον είναι ηθοποιός μπορεί να επιλέξει όποιον ρόλο επιθυμεί. "Δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Κάνε όπως επιθυμείς, είσαι ηθοποιός”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γνωριμία του με τον Κάρολο, τον βοήθησε, όπως είπε, να μπει πιο εύκολα στον ρόλο: "Έχω στηθεί στην ουρά για να τον χαιρετήσω κάποιες φορές και είναι συναρπαστικό. Είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζεις τον χαρακτήρα που υποδύεσαι”.

Διαβάστε Επίσης