Η νέα φωτογραφία του Johnny Depp στον ρόλο του Λουδοβίκου ΙΕ'

Πρόκειται για την πρώτη ταινία του ηθοποιού, μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του Amber Heard.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφού ο Johnny Depp κατάφερε να πάρει τη ζωή του πίσω, ύστερα από την ετυμηγορία του δικαστηρίου που τον "εξιλέωνε" στα μάτια του κοινού, ο ίδιος διανύει μία πολύ παραγωγική περίοδο, ασχολούμενος με τη μουσική του και την καριέρα του στον κινηματογράφο, η οποία είχε λάβει την κάτω βόλτα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο πρώτος ρόλος που ο ηθοποιός θα αναλάμβανε μετά την περιπέτεια και τα νομικά μπλεξίματα με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, ήταν εκείνος του Λουδοβίκου ΙΕ'. Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η πρώτη του εικόνα στον ρόλο, ενώ πρόσφατα η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δραματική ταινία θα ονομάζεται Jeanne du Barry και θα βασίζεται στην ιστορία της τελευταίας ερωμένης του Γάλλου μονάρχη μετά τη Madame de Pompadour. Πρόκειται για τη νόθα κόρη μοδίστρας, η οποία χρησιμοποίησε την εξυπνάδα της και την ομορφιά της για να ανέλθει στην κοινωνική σκηνή της υψηλής κοινωνίας του 18ου αιώνα στο Παρίσι. Εν τέλει, η ίδια κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συντροφιά του μονάρχη, ο οποίος βρήκε τη χαμένη του όρεξη για ζωή. Η σχέση τους προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο, ειδικότερα ύστερα από την μετακόμιση της du Barry στις Βερσαλλίες. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline η ταινία βρίσκεται στο σημείο του post-production, αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα ύστερα από 11 εβδομάδες σε τοποθεσίες του Παρισιού - όπως και στο Παλάτι των Βερσαλλιών - αλλά και στο στούντιο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η διάσημη Maïwenn, με τους κριτικούς να μιλούν για το πιο φιλόδοξο εγχείρημά της μέχρι σήμερα. 

Διαβάστε Επίσης