Πριγκίπισσα Diana | Η φωτογραφία της που μοιράστηκε στο Instagram ο αδελφός της, Charles Spencer

Ο μικρός αδελφός της Diana την τίμησε σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Καθολικοί γιόρτασαν την All Souls Days, την μέρα που τιμάνε τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή και ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την αγαπημένη "πριγκίπισσα του λαού".

Ο Charles Spencer μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της Diana με ένα off-shoulder φόρεμα που τη δείχνει να κάθεται δίπλα στον αδελφό της και στον πατέρα της, John, την ημέρα των 65ων γενεθλίων του.

"Σήμερα, είναι η ημέρα All Souls που συνηθίζουμε να θυμόμαστε τις ψυχές όσων αγαπάμε και έχουν φύγει. Σε κάποια μέρη του κόσμου είναι γνωστή ως η Μέρα των Νεκρών. Μια πολύ σημαντική φωτογραφία για μένα από το καλοκαίρι του 1989 που κάναμε ένα πάρτι στο Althorp για τα 65α γενέθλια του πατέρα μου".

Το γενέθλιο πάρτι είχε γίνει στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Spencer, το Althorp, όπου μεγάλωσε η πριγκίπισσα Diana. Στη φωτογραφία δεν φαίνονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, οι αδελφές της Diana, η Lady Sarah McCorquodale και η Lady Jane Fellowes, ή η μητέρα τους Frances Shand Kydd που χώρισε με τον πατέρα τους το 1969. Ο John Spencer το 1992 νοσηλεύτηκε για πνευμονία και τελικά πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 68 ετών, πέντε χρόνια πριν τον τραγικό θάνατο της Diana.

Διαβάστε Επίσης