Kate Middleton | Ετοιμάζεται να συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Παλατιού

Η ειδική αφιέρωση στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η απρόσμενη και εντυπωσιακή ερμηνεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην περσυνή χριστουγεννιάτικη συναυλία, που διοργάνωσε το Παλάτι αποτίνοντας φόρο τιμής στο σπουδαίο έργο προσώπων και οργανισμών του Ηνωμένου Βασιλείου κατά την διάρκεια της πανδημίας, προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού, με την Kate Middleton να αναλαμβάνει δράση για μια δεύτερη εμφάνιση στο Αββαείο του Westminster.

Όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωση το Παλάτι του Buckingham, η σύζυγός του πρίγκιπα William αναμένεται να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην εορταστική εκδήλωση των royals γνωστή ως "Christmas Carols", στην όποιο θα παραβρεθούν μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, εθελοντές της κοινότητας, προσωπικότητες του στρατιωτικού σώματος και εργαζόμενοι πρώτης γραμμής ώστε να γιορτάσουν την "χαρά που φέρει η ανθρώπινη σύνδεση". Η φετινή χριστουγεννιάτικη συναυλία, η οποία θα λάβει χώρα στο Westminster όπως συνήθως, είναι αφιερωμένη στην μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ που άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Η εορταστική τελετή πρόκειται να μαγνητοσκοπηθεί στις 15 Δεκεμβρίου και να προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες των Βρετανών την παραμονή των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την αφήγηση συγκινητικών αναγνωσμάτων από την μακρόχρονη πορεία της βασίλισσας στον θρόνο, παραστάσεις εμπλουτισμένες με παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα στοιχεία, όπως επίσης και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Χορωδία του Αββαείου. Ο ρόλος της Kate στην επερχόμενη χριστουγεννιάτικη συναυλία παραμένει έκπληξη προς το παρόν, με την πριγκίπισσα να προετοιμάζεται υπό άκρα μυστικότητα να παρουσιάσει ξανά τον καλύτερο της εαυτό.

Διαβάστε Επίσης