Η ιστορία πίσω από την αγαπημένη μίνι-τσάντα της Kate Middleton

Μια τσάντα που έχει κρατήσει και η Meghan Markle αλλά και η Καμίλα Πάρκερ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton επισκέφτηκε το Scarborough της Αγγλίας με τον πρίγκιπα William κάνοντας για ακόμα μια φορά μια πολύ κομψή εμφάνιση με ένα μονοχρωματικό look.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε επιλέξει για την περίσταση ένα camel φόρεμα και παλτό που είχε συνδυάσει με μια mini-handle τσάντα σε toffee απόχρωση του βρετανικού brand DeMellier.

H 40χρονη royal έχει κρατήσει και στο παρελθόν την Nano Montreal τσάντα τιμώντας το brand της γεννημένης στην Ισπανία Mireia Llusia-Lindh που εκτός από πολύ κομψά αξεσουάρ συμβάλλει και σε ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Σύμφωνα με την ιδρύτρια και σχεδιάστρια του DeMellier "η Kate είναι πάντα πανέμορφη και προσεγμένη. Μου άρεσε το all-camel look, ήταν όμορφο και διαχρονικό”, όπως είπε σε αμερικάνικο περιοδικό τονίζοντας ότι οι γυναίκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας "είναι φοβεροί πρεσβευτές της Αγγλίας ως χώρα αλλά και των βρετανικών brands όπως η δική μας”.

Η ιστορία πίσω από την αγαπημένη μίνι-τσάντα της Kate Middleton

Το brand DeMellier ιδρύθηκε το 2017 από την Llusia-Lindh που αποφοίτησε από το Harvard και θέλησε εκτός από κομψά fashion items να συνεισφέρει και στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Με κάθε αγορά τσάντας, το brand δίνει εμβόλια σε ορφανά παιδιά. Με το μότο "Α bag, a life” και σε συνεργασία με τα παιδικά χωριά SOS της χώρας, το brand έχει προσφέρει μέχρι στιγμής 350 χιλιάδες εμβόλια σε παιδιά: "Ήθελα να δώσω στα πλαίσια του ήθους της εταιρείας και ενώ ήταν δύσκολο να επιλέξω μια φιλανθρωπική οργάνωση, σαν μαμά τριών παιδιών, ένιωσα ότι το να πεθαίνουν παιδιά από αναστρέψιμες αιτίες ήταν πέρα για πέρα αποκαρδιωτικό”.

"Εκτός από το να πουλάμε όμορφες τσάντες και να ενδυναμώνουμε τις γυναίκες, συνεισφέρουμε σε ένα σκοπό και είναι κάτι που όλοι στο brand έχουμε ως αξία. Είναι ανταποδοτικό και πολύ σημαντικό σε μένα και σε όλη την ομάδα” είπε η σχεδιάστρια.

Meghan Markle

Η Kate έχει κρατήσει και στο παρελθόν την τσάντα που κοστίζει 395 δολάρια, όπως σε επίσκεψή της στην Εθνική Πινακοθήκη της Αγγλίας την περασμένη άνοιξη, αλλά και σε επίσημη περιοδεία της στη βόρεια Ιρλανδία πριν ένα μήνα. Εκτός από την πριγκίπισσα της Ουαλίας και η Καμίλα Πάρκερ έχει φωτογραφηθεί με την ίδια τσάντα σε διαφορετική απόχρωση αλλά και η Meghan Markle σε πράσινη απόχρωση σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις της μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry το 2018.

Διαβάστε Επίσης