Kate Middleton – Πρίγκιπας William | H αντίδρασή τους όταν είδαν ένα κοριτσάκι με φόρεμα πριγκίπισσας

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξίδεψαν στο Scarborough και πόζαραν με τους fans τους για selfies.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ταξίδεψαν στο Scarborough της Αγγλίας όπου έδωσαν μια ομιλία για να προωθήσουν το φιλανθρωπικό έργο του Royal Foundation για την ψυχική υγεία των νέων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην πόλη, το πριγκιπικό ζεύγος γνώρισε ένα μικρό κορίτσι, την Callie Rose, που είχε φορέσει ένα φόρεμα πριγκίπισσας σε ανοιχτό μπλε χρώμα και ένα ασορτί φιόγκο στα μαλλιά της. Το κορίτσι τους έδωσε ένα μπουκέτο με λουλούδια και η αντίδραση τους ήταν πολύ γλυκιά, αφού υποκλίθηκαν μπροστά της, όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter.

Το ίδιο κορίτσι σταμάτησε την ομιλία του πρίγκιπα William. Ενώ εκείνος μιλούσε τον σταμάτησε, τον πλησίασε και τους ζήτησε να χαμογελάσουν. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε στην ομιλία του πως "για εμένα και την Catherine, η σημερινή κληρονομιά, το να φέρνεις ανθρώπους μαζί και να συνεργάζονται, να δείχνουν τι μπορεί να γίνει όταν σε μια κοινότητα βοηθάει ο ένας τον άλλον, είναι κάτι που θέλουμε να ακολουθήσουμε και ελπίζω ότι θα γίνεται πιο πολύ στη χώρα. Μας οδηγείτε εκεί που ελπίζω ότι και άλλοι θα ακολουθήσουν”, αναφερόμενος στο έργο των τοπικών οργανισμών με το Royal Foundation.

Διαβάστε Επίσης