Kate Middleton | Η γαλλική ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η οικονομική επιλογή που έχει πάντα στο boudoir της.

Η Kate Middleton παρά το γεγονός ότι είναι πάντα εν κινήσει, καθώς εκτός από πριγκίπισσα της Ουαλίας, είναι επίσης μια πολυάσχολη μαμά τριών παιδιών και σύζυγος, δείχνει πάντα αψεγάδιαστη. Παρόλο που το στιλ της έχει εξελιχθεί αρκετά μέσα στα χρόνια, αυτό που μένει ακλόνητο είναι η λαμπερή επιδερμίδα της. Για αυτή εκτός από την υγιεινή διατροφή της και τα καλά της γονίδια, ευθύνεται και η skincare regime της. 

Η αγαπημένη ενυδατική κρέμα προσώπου της Kate Middleton

Διαβάστε Επίσης

Λέγεται ότι αγαπά ιδιαίτερα τα οικονομικά προϊόντα περιποίησης με ένα από τα αγαπημένα της brands να είναι η Nivea. Στο boudoir της ωστόσο πάντα έχει ξεχωριστή θέση η γαλλική κρέμα, που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια. 

Ο λόγος για την Hydra Zen Anti Stress Moisturising Cream της Lancôme, μία από τις πιο πλούσιες κρέμες του brand. Με ενεργούς παράγοντες που προσφέρουν τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες και ανακουφίζουν, χωρίς να προκαλούν ξηρότητα, αλλά αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη σε βάθος και χαρίζοντάς της απαλότητα και λάμψη, η εν λόγω ενυδατική κρέμα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η επιδερμίδα της πριγκίπισσας πριν από μια μέρα γεμάτη στρες.

Kate Middleton κρέμα

Director's Note: Για ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας, μην παραλείπετε την εφαρμογή ενός αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας μετά την κρέμα.

Διαβάστε Επίσης