Η Meghan Markle ζήτησε από την Kate Middleton να εμφανιστεί στο podcast της "Archetypes"

Το αίτημα της δούκισσας του Sussex που δεν περίμενε κανείς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είτε για να δείξει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους, είτε για να ανεβάσει τα νούμερα του podcast της, "Archetypes" που κυκλοφορεί στο Spotify, η Meghan Markle δεν δίστασε να ζητήσει από την Kate Middleton να εμφανιστεί στην εκπομπή της. 

Σύμφωνα με τη Daily Express και τον βασιλικό ανταποκριτή Neil Sean, η 41 ετών δούκισσα του Sussex ζήτησε από την πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσω επίσημων διαδικασιών να εμφανιστεί στο podcast. "Όσο η Meghan ήταν εδώ, μένοντας στο Windsor, πραγματοποίησε ένα αίτημα στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με μία καλή πηγή, να εμφανιστεί στο επόμενο επεισόδιο του Archetypes. Προφανώς, θα μπορούσε να έχει όλο το επεισόδιο για τον εαυτό της - πόσο γενναιόδωρο όσο ποτέ- θα πρέπει να πούμε φήμες λένε". 

Όπως είναι γνωστό το podcast της Markle ασχολείται γύρω από τα στερεότυπα που κρατούν πίσω τις γυναίκες και το πώς δημιουργήθηκαν, με την ιδέα της να είναι "to the point". "Βγάζει νόημα. Στα μάτια της Meghan, αυτό είναι γιατί το βάσισε στην ιδέα των δύο δουκισσών, μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειρίζονται μία οικογένεια, την επαγγελματική ζωή και την ισορροπία", εξήγησε. 

Προς το παρόν, δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση σχετικά με το αίτημα που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρέθηκαν στην Αγγλία για αρκετές μέρες, εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Ειδικότερα, οι Sussexes έμειναν για τουλάχιστον 15 ημέρες προκειμένου να συμμετάσχουν στο τελετουργικό πριν από την κηδεία και με το που πραγματοποιήθηκε η τελετή, επέστρεψαν στην Αγγλία για να δουν τα παιδιά τους που είχαν αφήσει μόνα στο σπίτι. 

Εκεί πραγματοποιήθηκε και η πρώτη κοινή εμφάνιση των Sussexes με τους Wales, μονοπωλώντας τα φωτογραφικά κλικ και το ενδιαφέρον του κοινού, που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Κάστρο του Windsor, για να παρακολουθήσει τη συνάντηση. 

Διαβάστε Επίσης