Η Emma Thompson μιλά με τον πιο ειλικρινή τρόπο για τις απιστίες του Kenneth Branagh όσο ήταν παντρεμένοι

H Thompson και ο Branagh είχαν χωρίσει μετά από 8 χρόνια γάμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emma Thompson και ο Kenneth Branagh είχαν παντρευτεί το 1989 όμως μετά από 8 χρόνια σχέσης χώρισαν όταν εκείνος ξεκίνησε μια παράλληλη σχέση με την Helena Bonham Carter.

Η 63χρονη ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον New Yorker και μίλησε για τις απιστίες του πρώην συζύγου της όσο ήταν παντρεμένοι. "Ήμουν εντελώς τυφλή στο γεγονός ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες στα γυρίσματα των ταινιών" είπε εξηγώντας πως "αυτό που έμαθα είναι το πόσο εύκολο είναι να σε τυφλώνει η δική σου επιθυμία να εξαπατάς τον εαυτό σου".

Το ζευγάτι τότε ήταν το 'χρυσό ζευγάρι’ της βρετανικής showbiz, όμως η Thompson λέει πως η ίδια ένιωθε πως ζούσε μισή ζωή: "Κάθε αίσθηση ότι είμαι αξιαγάπητο ή άξιο άτομο είχε φύγει εντελώς", είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τον χωρισμό της γνώρισε τον ηθοποιό Greg Wise, ο οποίος, όπως είπε, ήταν εκείνος που την βοήθησε να "μαζέψει τα κομμάτια". "Έμαθα περισσότερα από τον δεύτερο γάμο μου απλά και μόνο ούσα παντρεμένη" είπε προσθέτοντας πως "όπως λέει η μαμά μου τα πρώτα 20 χρόνια είναι τα πιο δύσκολα".

Διαβάστε Επίσης