Βασιλιάς Κάρολος –Καμίλα Πάρκερ | H τελετή μνήμης στο Royal Albert Hall με κορυφαία μέλη της βασιλικής οικογένειας

Το Festival of Remembrance τίμησε τους στρατιωτικούς που έχασαν τη ζωή τους αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ παραβρέθηκαν για πρώτη φορά στο Royal Albert Hall ως βασιλιάς και βασίλισσα για το Festival of Remembrance που τιμά κάθε χρόνο τους στρατιωτικούς που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

Φέτος, στην εκδήλωση που παραβρέθηκαν τα κορυφαία μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, τιμήθηκε και η βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, φορώντας στο πέτο την παπαρούνο-σύμβολο της Remembrance Day, ο πρίγκιπας Edward με τη Sophie του Wessex, η πριγκίπισσα Άννα με τον Tim Laurence, o δούκας και η δούκισσα του Gloucester, o δούκας του Kent και η πριγκίπισσα Alexandra.

Πρόκειται για το πρώτο Festival of Remembrance μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, αν και η βρετανίδα μονάρχης δεν είχε παραστεί στην περσινή τελετή εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Κατά τη διάρκεια της θητείας στον θρόνο είχε χάσει ελάχιστες εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

Η βασιλική οικογένεια με αφορμή την ημέρα μοιράστηκε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ που ήταν και η πρώτη γυναίκα της βασιλικής οικογένειας που υπηρέτησε στο στρατό.

Διαβάστε Επίσης