Πώς η Kate Middleton τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ στην πρόσφατη εμφάνισή της

Η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών στο event που ήταν αφιερωμένο στην Ημέρα Μνήμης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Ημέρα Μνήμης που είναι αφιερωμένη στους στρατιώτες που σκοτώθηκαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο γιορτάζεται παραδοσιακά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 11 Νοεμβρίου. Φέτος, όμως, είχε ιδιαίτερη σημασία γιατί ήταν η πρώτη φορά που έλαβε χώρα χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού η μακροβιότερη μονάρχης της Αγγλίας έφυγε από τη ζωή πριν από δύο μήνες. Όπως ήταν επόμενο, η Kate Middleton δεν μπορούσε παρά να τιμήσει τη βασίλισσα στην πρόσφατη εμφάνισή της στο επίσημο event για την Ημέρα Μνήμης στο Royal Albert Hall. 

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες (Bahrain pearl drop) και ένα choker με τέσσερις σειρές πέρλες και ένα διαμάντι στο κέντρο, τα οποία ανήκαν στην προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ. Ειδικότερα, η εκλιπούσα μονάρχης είχε φορέσει το συγκεκριμένο κολιέ στο Μπαγκλαντές το 1983, ενώ τα σκουλαρίκια ήταν δώρο για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο. 

Πώς η Kate Middleton τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ στην πρόσφατη εμφάνισή της

Δεν ήταν, όμως, η πρώτη φορά που η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει τα ίδια κομμάτια. Για την ακρίβεια, είχε φορέσει ξανά τα σκουλαρίκια και το κολιέ στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2021, αλλά και στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο τον περασμένο Ιούνιο. Παράλληλα, τον ίδιο συνδυασμό είχε κάνει για την κηδεία της μονάρχη που πραγματοποιήθηκε πριν από 2 μήνες. 

Kate Middleton

Μία ημέρα αργότερα, και πιο συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή της Ημέρας Μνήμης, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε ξανά κοσμήματα που είχαν συναισθηματική αξία, τα οποία είχε "κληρονομήσει" από την πεθερά της, πριγκίπισσα Diana. Για την ίδια, η τελετή αυτή είχε μεγάλη σημασία, δεδομένου ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θεωρούσε την Ημέρα Μνήμης τη σημαντικότερη επίσημη "υποχρέωση" στο ετήσιο πρόγραμμά της. 

Διαβάστε Επίσης