Βασιλιάς Κάρολος | Ποζάρει με μαγκούρα στο πορτρέτο για τα 74α γενέθλιά του

Ο Κάρολος γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ως μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε τα 74α γενέθλιά του, τα πρώτα που γιορτάζει ως μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας, και το Παλάτι του Buckingham μοιράστηκε το επίσημο γενέθλιο προτρέτο του.

Στη φωτογραφία, ο μονάρχης που κηρύχτηκε και Ranger του Great Windsor Park πόζαρε για τον φωτογράφο Chris Jakcson μπροστά σε μια μεγάλη βελανιδιά στο Windsor Park, κρατώντας μια μαγκούρα και φορώντας ένα blazer, πουκάμισο και παντελόνι.

O Κάρολος δείχνει να απολαμβάνει το φυσικό τοπίο στο πάρκο όπου και ο πατέρας του ήταν Ranger, είχε δηλαδή την ευθύνη ενός από τα παλιότερα πάρκα της Αγγλίας. Η θέση θεωρείται τιμητική και δίνεται παραδοσιακά στον μονάρχη της χώρας ή σε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

δούκας του Εδιμβούργου υπήρξε ο μακροβιότερος Ranger του Windsor Great Park, έχοντας αυτόν τον ρόλο από το 1952 έως το 2021. Ο πρίγκιπας είχε ενεργό ρόλο στην επίβλεψη, όπως η επανατοποθέτηση του κόκκινου ελαφιού στο Deer Park το 1979, αλλά και τη δημιουργία του The Savill Garden Visitor Centre και του Virginia Water Pavilion” αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο instagram.

Διαβάστε Επίσης