Fabulous at 53 | Η Helena Christensen έκανε μία εκθαμβωτική εμφάνιση, αψηφώντας τα ηλικιακά ταμπού

Η διάσημη καλλονή απέδειξε πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλά από τα super models της δεκαετίας του '90 έχουν αποδεχθεί την ηλικία τους, χρησιμοποιώντας αυτό το "πλεονέκτημα" προς όφελός τους, βρίσκοντας τον τρόπο να παραμένουν υπέροχες σε κάθε ηλικία. Η Helena Christensen είναι ένα τρανό παράδειγμα. 

Η καλλονή ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πρόσφατη εμφάνισή της, αποδεικνύοντας πως αρχικά δεν χρειάζεσαι κάτι υπερβολικά αστραφτερό για να είσαι εντυπωσιακή και δεύτερον ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. 

Επιλέγοντας ένα μίνι μαύρο ζιβάγκο φόρεμα Isabel Marant, ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο και φυσικό μακιγιάζ, η Christensen μοιράστηκε το πώς πέρασε το βράδυ της με τους followers της, αφού έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την προετοιμασία της. Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει αποχωριστεί το στιλ της, ακόμα κι αν έχει περάσει την "επιθυμητή" ηλικία, αψηφώντας τα ταμπού και τα στερεότυπα που αφορούν τις μεγαλύτερες γυναίκες. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της έλαβε χιλιάδες likes, με σχόλια χρηστών να μην μπορούν να πιστέψουν πως η φωτογραφία αυτή είναι φετινή. "Οι φωτογραφίες αυτές είναι από 20 χρόνια πριν;" ρώτησε ένας χρήστης με την Christensen να απαντά "20 ώρες". 

Διαβάστε Επίσης