Η Demi Moore αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της για να είναι ψυχικά υγιής στα 60

Η ηθοποιός μπήκε στη νέα δεκαετία της ζωής της, νιώθοντας πιο παρούσα και ζωντανή από ποτέ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από μία δύσκολη παιδική ηλικία, 3 γάμους και προβλήματα εθισμού που αντιμετώπιζε για χρόνια, η Demi Moore νιώθει πιο ανανεωμένη και καλά από ποτέ. Μπαίνοντας στα 60, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αισθάνεται περισσότερο παρούσα και υγιής και γι' αυτό ευχαριστεί τις φίλες της, οι οποίες είναι απαραίτητες στη ζωή της.

"Όσο μεγαλώνω, εκτιμώ τις γυναικείες φιλίες. Είναι απαραίτητες για την ψυχική μου υγεία", εξήγησε στη Jamie Lee Curtis και στο podcast της, Good Friend. "Κάποια έρευνα έδειξε πως γυναίκες δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτές τις φιλίες και μπορώ να ταυτιστώ με αυτό", πρόσθεσε. Είναι γνωστές, εξάλλου, οι φιλίες της με τις Gwyneth Paltrow, Amber Valletta και Amanda de Cadenet, με τις οποίες προσπαθεί να περνάει όσο χρόνο μπορεί.

Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν είχε παραμελήσει όλες τις φίλες της, στην προσπάθειά της να σώσει τον γάμο της με τον Ashton Kutcher που τελείωσε το 2013, αποκαλύπτοντας στο podcast της Curtis, πως κατά τη διάρκεια αυτού ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσει τις φιλίες της. Άλλωστε και στην αυτοβιογραφία της είχε εξομολογηθεί πως επιζητούσε συνεχώς την προσοχή του συζύγου της, δεδομένου ότι εκείνη μόλις είχε μπει στα 40, τη στιγμή που ο Kutcher ήταν 25. "Συχνά καταλήγεις με μία φίλη - ή και δύο - που είστε τόσο κοντά και είναι σαν ένας μικρός γάμος. Αν δεν δω κάποιον για 20 χρόνια και τον ξαναδώ, είναι σαν μην έχει περάσει ούτε μία μέρα. Αναρωτιέσαι, γιατί άφησα τόσο χρόνο να περάσει όταν είχαμε μία τόσο όμορφη σύνδεση", δήλωσε η ηθοποιός.

Στην αυτοβιογραφία της "Inside Out" που κυκλοφόρησε το 2019 είχε παραδεχθεί πως επέλεγε να βάζει τον Ashton Kutcher σε προτεραιότηταμ κάτι που δεν της έκανε καλό. "Ήταν η προτεραιότητά μου, έτσι όταν μου εξέφρασε τη φαντασία του να φέρναμε ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι μας δεν είπα όχι. Ήθελα να του δείξω πόσο τέλεια και διασκεδαστική μπορούσα να γίνω. Ήταν καλοί άνθρωποι αλλά ήταν λάθος. Είχα πλημμυριστεί από ντροπή. Δεν μπορούσα να διώξω το συναίσθημα πως όλο αυτό το πράγμα ήταν κάπως δικό μου λάθος", είχε πει χαρακτηριστικά σχετικά με το τέλος του γάμου της. 

Η ίδια πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ, αποδεχόμενη τον εαυτό της όπως είναι, κάτι που παραδέχθηκε πως είναι απελευθερωτικό. "Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60, εκείνη με έναν τρόπο έμοιαζε να έχει ήδη παραιτηθεί στο ότι είναι μεγάλη. Όμως, νιώθω με τόσους τρόπους πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ", είχε δηλώσει σε συνέντευξή της λίγο πριν κλείσει τα 60.

Διαβάστε Επίσης