Το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας με τη μεγαλύτερη επιρροή δεν είναι ο βασιλιάς Κάρολος

Η νέα έρευνα που διεξήχθη, απέδειξε πως ο νέος μονάρχης χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να ανέβει στη λίστα με την προτίμηση του κοινού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν ο βασιλιάς Κάρολος διαδέχθηκε τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, στον βρετανικό θρόνο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα έλαβε τον απόλυτο σεβασμό και την αγάπη του κοινού. Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήγαγε το Financial World, κατά την οποία λήφθηκαν υπόψη οι αναζητήσεις στο Google και τα social media, ο βασιλιάς Κάρολος έλαβε την 7η θέση σε ό,τι αφορά την επιρροή που έχει στο κοινό. 

Πιο αναλυτικά, την πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να είχε άλλη από τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή, εξακολουθεί να είναι το πιο επιδραστικό μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Μιλώντας με νούμερα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε 18,7 δισεκατομμύρια κλικς και views στο TikTok, 1,6 εκατομμύρια hashtag στο Instagram και πάνω από 4,7 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google. 

Ύστερα από εκείνη, τη δεύτερη θέση αναλαμβάνει η Kate Middleton, η οποία αναμφίβολα έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο κοινό σε όλο τον κόσμο, με αρκετά υψηλά ποσοστά προτίμησης. Στην τρίτη και τέταρτη θέση βλέπουμε τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry αντίστοιχα, οι οποίοι παρά το γεγονός πως αποχώρισαν από τη ζωή στο Παλάτι και τα βασιλικά τους καθήκοντα, εξακολουθούν να έχουμε μεγάλη επιρροή στον κόσμο. 

Εκείνο που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι στην 5η θέση βρίσκεται η πριγκίπισσα Diana, η οποία 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, παραμένει ένα από τα πιο επιδραστικά μέλη της βασιλικής οικογένειας και αναμφίβολα εξαιρετικά αγαπητό. 

Αναλυτικά, η λίστα με τους royals με τη μεγαλύτερη επιρροή:

1. Βασίλισσα Ελισάβετ (18,7 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, 1,6 εκατομμύρια hashtags στο Instagram και 4,7 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google)

2. Kate Middleton (6,3 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, 1,4 εκατομμύρια hashtags στο Instagram και 2,9 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google)

3.  Meghan Markle (5,9 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, 1,2 εκατομμύρια hashtags στο Instagram και 4,5 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google)

4. Πρίγκιπας Harry (7,3 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, 1,1 εκατομμύρια hashtags στο Instagram και 1,4 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google)

5. Πριγκίπισσα Diana (9,8 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, 1,1 εκατομμύρια hashtags στο Instagram και 0,9 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google)

6. Πρίγκιπας William (5,6 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, 1,04 εκατομμύρια hashtags στο Instagram και 0,9 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google)

7. Βασιλιάς Κάρολος (3,2 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, 0,4 εκατομμύρια hashtags στο Instagram και 1,1 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google)

8. Πριγκίπισσα Άννα (878 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, 86.000 hashtags στο Instagram και 367.000 αναζητήσεις στο Google)

9. Πριγκίπισσα Μαργαρίτα (706 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, 76.000 εκατομμύρια hashtags στο Instagram και 471.000 αναζητήσεις στο Google)

10. Καμίλα Πάρκερ (191 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, 34.000 hashtags στο Instagram και 280.000 αναζητήσεις στο Google)

Διαβάστε Επίσης