Βασιλιάς Κάρολος | Οι τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες που διακοσμούν το σαλόνι του

Η συνάντηση του βασιλιά Καρόλου και του βασιλιά Felipe της Ισπανίας ήταν η αφορμή οι τρυφερές οικογενειακές εικόνες να αποκαλυφθούν στο κοινό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος, αν και ανέλαβε τον βρετανικό θρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, εξακολουθεί να μένει στην κατοικία του, Clarence House, μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα, εξαιτίας της μεγάλης ανακαίνισης που λαμβάνει χώρα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια. Γι' αυτό τον λόγο, ο βασιλιάς Felipe της Ισπανίας συναντήθηκε με τον νέο μονάρχη στο σπίτι του τελευταίου, και πιο συγκεκριμένα στην Αίθουσα του Πρωινού της βασιλικής κατοικίας στο Λονδίνο - μία στιγμή που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. 

Η φωτογραφία αυτή, που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού στα social media, ήταν η αιτία να πάρουμε μία γεύση από τον προσωπικό χώρο του μονάρχη, αλλά και τα αντικείμενα και τα έπιπλα που διακοσμούν τον χώρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν τις φωτογραφίες που είναι τοποθετημένες στον χώρο, όπως εκείνη του πρίγκιπα George. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη λήψη είναι από τη βάπτιση του νεαρού διαδόχου, όταν ήταν μόλις 3 μηνών, τον οποίο κρατά στην αγκαλιά του ο παππούς του. 

Από την άλλη, στην αριστερή πλευρά, φαίνεται πως υπάρχει μία ακόμη φωτογραφία, ωστόσο εκείνη είναι ασπρόμαυρη. Η εν λόγω λήψη απεικονίζει τη βασίλισσα Ελισάβετ, με την αδερφή της πριγκίπισσα Μαργαρίτα σε μικρή ηλικία, γεγονός που αποδεικνύει τη σχέση που είχε ο νέος μονάρχης με τη μητέρα του, αλλά και τη θεία του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα της βασιλικής οικογένειας στις διάσημες κατοικίες. Πιο αναλυτικά, όταν ο Κάρολος είχε συναντηθεί με την τότε πρωθυπουργό Liz Truss στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην αίθουσα φαινόταν καθαρά μία φωτογραφία από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όπως και εικόνες από 4 γενιές της οικογένειας. 

Διαβάστε Επίσης