Βασιλικές κρεβατοκάμαρες | Εικόνες από τα δωμάτια των μελών της βασιλικής οικογένειας

Από το υπνοδωμάτιο της Diana μέχρι την κρεβατοκάμαρα της βασιλομήτωρ και του πρίγκιπα Καρόλου.

Από τον πρίγκιπα William μέχρι την Diana και τον πρίγκιπα Κάρολο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πολλές φορές έχουν αποκαλύψει μέσα από φωτογραφήσεις τους τη διακόσμηση που έχουν επιλέξει για τα σπίτια τους. Το καθιστικό, οι τραπεζαρίες ακόμα και οι κουζίνες των αριστοκρατικών σπιτιών τους έχουν πολλές φορές φιγουράρει στα περιοδικά αλλά και στα social media. Αυτό που σπάνια μοιράζονταν με τον κόσμο ήταν τα πιο ιδιωτικά δωμάτιά τους, δηλαδή τα υπνοδωμάτιά τους.

Στις σπάνιες φωτογραφίες των βασιλικών υπνοδωματίων διακρίνεται τόσο το προσωπικό γούστο τους αλλά και κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για την ψυχοσύνθεσή τους. Ο πρίγκιπας Harry πάντα είχε μια φωτογραφία της μητέρας του στο κομοδίνο του όσο έμενε σε οικοτροφείο, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος έχει μια προτίμηση στο floral print τόσο για τους τοίχους όσο και για τα υφάσματα των επίπλων του.

 

Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα Πάρκερ

Βασιλικές κρεβατοκάμαρες | Εικόνες από τα δωμάτια των μελών της βασιλικής οικογένειας

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε αγοράσει το Highgrove House για να μείνει τον Αύγουστο του 1980 και τότε είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες από το υπνοδωμάτιό του. Η διακόσμηση περιλάμβανε floral ταπετσαρίες, κουρτίνες και πολυθρόνες. Το σπίτι πλέον είναι ένα από τα εξοχικά που επισκέπτεται με τη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ.

Πρίγκιπας William – Πρίγκιπας Harry

royal bedroom Harry William

O πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry είχαν φωτογραφηθεί τον Οκτώβριο του 1985 μέσα στο παιδικό τους δωμάτιο, με τον φακό να απαθανατίζει τα πρώτα βήματα του Harry αλλά και τον μεγάλο αδελφό William να τον προσέχει. Το δωμάτιο των πριγκιπών ήταν ένας ολόκληρος όροφος και εκτός από τα υπνοδωμάτια είχε και δωμάτιο παιχνιδιού το οποίο ήταν διακοσμημένο με λευκές και πράσινες αποχρώσεις και με μια μοκέτα με print με φραουλίτσες.

Πρίγκιπας Harry

royal bedroom Harry

Όταν ο πρίγκιπας Harry σπούδαζε στο Eton είχε φωτογραφηθεί στο δωμάτιό του στο οικοτροφείο. Οι μαθητές μπορούσαν να διακοσμήσουν το δωμάτιό τους όπως ήθελαν κι έτσι ο πρίγκιπας είχε τοποθετήσει την αγγλική σημαία στον τοίχο αλλά και μια φωτογραφία της τραγουδίστριας Pink. Ο Harry είχε πάντα μια κορνίζα με τη φωτογραφία της μητέρας του στο δωμάτιό του.

Earl Charles Spencer

royal bedroom

Ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana μένει στο πατρικό τους Althorp House και στα πλαίσια μιας έκθεσης αφιερωμένης στη Diana κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία του υπνοδωματίου το, με επιβλητική διακόσμηση και μπαρόκ ταπετσαρία.

Βασιλομήτωρ Ελισάβετ

royal bedroom

Το υπνοδωμάτιο της βασιλομήτρω στο κάστρο Mey άνοιξε για το κοινό μετά τον θάνατό της. Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με floral κουρτίνες και με υφάσματα σε μπλε αποχρώσεις.

Lady Amelia Windsor

Η Lady Amelia Windsor είναι 38η στη σειρά διαδοχής του θρόνου και για αυτό δεν θεωρείται ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Εργάζεται ως μοντέλο και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram. Κάποια στιγμή έδειξε στους fans της και τη διακόσμηση που έχει επιλέξει για το δωμάτιό της.

Πριγκίπισσα Diana

Η πριγκίπισσα Diana είχε διακοσμήσει το υπνοδωμάτιό της με πολλές φωτογραφίες και προσωπικά αντικείμενα. Σε μια σειρά φωτογραφιών που έχουν ανέβει στο Instagram φαίνονται οι αγαπημένες της γωνιές της πριγκίπισσας, το γραφείο της και το καθιστικό του υπνοδωματίου της όπου είχε πολλά κουκλάκια αλλά και μια φωτογραφία της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Διαβάστε Επίσης