"Τον αγαπώ μέχρι σήμερα" | Η Helen Mirren μιλά για τη σχέση της με τον Liam Neeson

Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της όσα συνέβησαν με τον πρώην σύντροφό της και διάσημο ηθοποιό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί σήμερα να είναι 25 χρόνια παντρεμένη και ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη Taylor Hackdford, ωστόσο από τη ζωή της Helen Mirren πέρασαν αρκετοί άνδρες, οι οποίοι μάλιστα τύχαινε να είναι διάσημοι. Πέρα από τη σχέση της με τον Peter O'Toole, η 77χρονη ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της για το ειδύλλιό της με τον Liam Neeson, τον οποίο αγαπάει μέχρι σήμερα, όπως εξομολογήθηκε. 

Δεν είναι απαραίτητο όλα τα love stories να έχουν happy endings για να θεωρηθούν iconic ή για να παραμείνουν ως τρυφερές αναμνήσεις στο μυαλό των εκάστοτε εραστών. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η ιστορία της Mirren με τον Neeson. "Δεν ήταν γραφτό μας να είμαστε μαζί με έναν τρόπο, όμως αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ. Τον αγαπώ βαθιά μέχρι σήμερα. Είναι ένας τρομερός τύπος", δήλωσε η ηθοποιός για τον πρώην σύντροφό της. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη εκπομπή, οι δυο τους συγκατοικούσαν για 4 χρόνια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν. Ειδικότερα, η Mirren και ο Neeson ήταν μαζί από το 1980 μέχρι το 1985.

Άλλωστε, η η ηθοποιός αναγνωρίζει, όπως δήλωσε, πως οι άνθρωποι αλλάζουμε με το πέρασμα των χρόνων. "Εννοώ, είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος σε σύγκριση με εκείνον στα 22 ή τα 23. Ακόμα και το δέρμα αλλάζει. Το σώμα σου αλλάζει. Το πώς σκέφτεσαι αλλάζει", είπε χαρακτηριστικά. 

Για τη σχέση τους και ο Neeson είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως ερωτεύτηκε τη Mirren με την πρώτη ματιά, όταν έτυχε να συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία "Excalibur". Μετά τον χωρισμό τους, η ηθοποιός έκανε σχέση με τον σημερινό σύζυγό της, όταν πέρασε το 1985 από κάστινγκ για την ταινία που ο ίδιος σκηνοθετούσε "White Nights". 12 χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. Σχεδόν την ίδια πορεία είχε και ο Neeson, ο οποίος ερωτεύτηκε παράφορα τη Natasha Richardson το 1993, με το ζευγάρι να παντρεύεται έναν χρόνο αργότερα. Δυστυχώς, ο Neeson δεν ήταν το ίδιο τυχερός με την πρώην σύντροφό του, η οποία θα κλείσει φέτος 25 χρόνια γάμου με τον Taylor Hackdford, αφού το 2009 η Richardson είχε ένα τραγικό δυστύχημα στο σκι, το οποίο της στέρησε τη ζωή. 

Διαβάστε Επίσης