Οι παιδικοί φίλοι του πρίγκιπα Harry ανησυχούν για την επόμενη ημέρα της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ του

Οι κοντινοί άνθρωποι του δούκα του Sussex φοβούνται την "επερχόμενη" μεγάλη ρήξη με το Παλάτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να παίξει όλα τα χαρτιά του, μέσω του νέου ντοκιμαντέρ που δημιούργησε με το Netflix, αλλά και την αυτοβιογραφία του που θα κυκλοφορήσει τον καινούριο χρόνο, με τους κοντινούς του φίλους να φοβούνται για την επόμενη ημέρα. 

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, το ντοκιμαντέρ των Sussexes που θα μας δώσει μία γεύση από τη ζωή τους στην Αμερική και το φιλανθρωπικό έργο τους, θα κυκλοφορήσει στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 8 Δεκεμβρίου, λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της νέας σεζόν του The Crown. Από την άλλη, το βιβλίο του πρίγκιπα Harry πρόκειται να είναι διαθέσιμο από τις 10 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός του οίκος. Ωστόσο, όλοι ανησυχούν πως μία νέα ρήξη θα λάβει χώρα ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ο ειδικός σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, Nick Bullen δήλωσε πως το ζευγάρι δεν θα τη γλιτώσει έτσι εύκολα, πιστεύοντας πως σίγουρα θα ξεκινήσει ένας νέος γύρος διαμάχης με τους Βρετανούς royals. "Το Netflix έχει πληρώσει πολλά χρήματα γι' αυτό το ντοκιμαντέρ. Συνεπώς, ο Harry και η Meghan θα πρέπει να πουν περισσότερα από το ότι ζουν μια όμορφη ζωή στο Μοντεσίτο και ότι αγαπιούνται", είπε χαρακτηριστικά. 

Από την άλλη, παιδικοί φίλοι του πρίγκιπα Harry είναι σίγουροι πως δεν θα υπάρχει γυρισμός ύστερα από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και του βιβλίου του. "Πιστεύω πως οι κοντινότεροι του στο Ηνωμένο Βασίλειο ή εκείνοι που ήταν πολύ κοντά του στο παρελθόν έχουν θορυβηθεί για το πού πρόκειται να φτάσει", εξήγησε ο Bullen, ύστερα από τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Harry επικοινώνησε με φίλους του για να τον βοηθήσουν να πει την ιστορία του κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών στιγμών του. 

Ο Bullen, λοιπόν, είναι σχεδόν σίγουρος πως τα νέα πρότζεκτ των Sussexes θα προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις με τις αποκαλύψεις τους, όπως έδειξε η ιστορία με τη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey. "Η ιστορία έχει δείξει πως όταν οι Sussexes μιλάνε, πετάνε πολύ μεγάλες κατηγορίες", σημείωσε. 

Διαβάστε Επίσης