Καμίλα Πάρκερ | H συνάντηση με τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την πριγκίπισσα Mary της Δανίας στο Λονδίνο

Η queen consort της Μεγάλης Βρετανίας θα δώσει δεξίωση στο Buckingham Palace στα πλαίσια του '16 Days of Activism'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Καμίλα Πάρκερ υποδέχτηκε στο Clarence House τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την πριγκίπισσα Mary της Δανίας στα πλαίσια της καμπάνιας '16 Days of Activism' για τη βία εναντίον των γυναικών.

Η queen consort της Μεγάλης Βρετανίας που θα παραθέσει δεξίωση στο παλάτι του Buckingham στα πλαίσια της καμπάνιας που σκοπό έχει να ανακαλύψει νέες στρατηγικές για να σταματήσει η βία κατά των γυναικών έχει θέσει ως προτεραιότητά της τη στήριξη των θυμάτων σεξουαλικής και ενδοοικογενειακής βίας.

Στη συνάντηση που είχε με τη βασίλισσα Ράνια και τη πριγκίπισσα Mary, η Καμίλα επέλεξε ένα φόρεμα σε μπλε απόχρωση, ενώ η βασίλισσα Ράνια ένα φόρεμα σε πετρόλ απόχρωση που είχε συνδυάσει με γόβες στο ίδιο χρώμα. Η πριγκίπισσα Mary είχε επιλέξει μια μαύρη μπλούζα που είχε συνδυάσει με μια tweed φούστα και μαύρες γόβες.

Η πρώτη βασιλική υποχρέωση της Καμίλα όταν πήρε τον νέο της τίτλο ως queen consort ήταν να επισκεφτεί μια κλινική του Λονδίνου που περιθάλπει γυναίκες -θύματα ενδοοικογενειακής βίας ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε μιλήσει για τη σημασία του αγώνα κατά της έμφυλης βίας. "Τα νούμερα είναι σοκαριστικά. Παγκοσμίως μία στις τρεις γυναίκες έχουν κακοποιηθεί στη ζωή τους. Σε εποχές κρίσης τα νούμερα αυξάνονται όπως έγινε και δραματικά στην περίοδο της πανδημίας”, είχε πει.

Διαβάστε Επίσης