Η Καμίλα Πάρκερ έδωσε μια δεξίωση στο Παλάτι του Buckingham για να προωθήσει την ενημέρωση για την έμφυλη βία στα πλαίσια του ετήσιου '16 Days of Activism'.
Η queen consort της Μεγάλης Βρετανίας συνάντησε royals από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να σταματήσει η βία κατά των γυναικών, η ενδοοικογενειακή βία και οι σεξουαλικές επιθέσεις. Η 75χρονη σύζυγός του βασιλιά Καρόλου που στηρίζει τα θύματα βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας στα πλαίσια του ρόλου της ως queen consort συνάντησε στο Παλάτι τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, τη βασίλισσα Mathilde του Βελγίου και την πριγκίπισσα Mary της Δανίας αλλά και την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Olena Zelenska.
Η Καμίλα πόζαρε σε αναμνηστική φωτογραφία με τις royals αλλά και με τη Sophie του Wessex και την Zelenska ενώ στη δεξίωση ήταν καλεσμένοι περίπου 300 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους θύματα βίας με τις οικογένειές τους, διάσημους, πολιτικούς και εκπροσώπους φιλανθρωπικών οργανισμών, όπως η Melanie Brown των Spice Girls.

H βασίλισσα Καμίλα έδωσε μια ομιλία εξηγώντας τα σοκαριστικά νούμερα με τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας: "Μέσα σε 16 μέρες πάνω από 2 χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως θα σκοτωθούν από τον σύντροφό τους ή κάποιο μέλος της οικογένειάς τους” είπε προσθέτοντας πως "μόνο στην Αγγλία και την Ουαλία, η αστυνομία θα αναφέρει πάνω από 3 χιλιάδες βιασμούς γυναικών”.