"Το να μεγαλώνεις δεν είναι ασθένεια" | Η Paulina Porizkova ποζάρει με αυτοπεποίθηση χωρίς μακιγιάζ

Η 57χρονη καλλονή αγκαλιάζει την ηλικία της με τον πιο υγιή τρόπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το άλλοτε supermodel των '90s, η Paulina Porizkova έχει συμφιλιωθεί με τον εαυτό της, έχοντας περάσει από διάφορα στάδια εσωτερικής ανασκόπησης και νιώθοντας καλύτερα από ποτέ στη δεκαετία των 50. Η διάσημη καλλονή έχει δεσμευτεί να βοηθήσει και τις υπόλοιπες γυναίκες που δυσκολεύονται να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως είναι, παρουσιάζοντας τα θετικά που βρίσκει η ίδια στο να μεγαλώνει.

Μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram προσπαθεί να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγαπήσουν την ηλικία στην οποία βρίσκονται, χωρίς να αναπολούν παλαιότερες εποχές. Η ίδια πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

"Μία κουρασμένη, αλλά πολύ γεμάτη 57χρονη γυναίκα νωρίς το πρωί - με τίποτα να κρύψει. Ακόμα και τώρα, όταν το πρόσωπο και το σώμα μου αντανακλούν την πλήρη εμπειρία και τον χαρακτήρα της ζωής μου, μου λένε πως θα έπρεπε να ντρέπομαι γι' αυτό. Το να μεγαλώνεις δεν είναι ασθένεια. Θα έπρεπε να το γιορτάζουμε γι' αυτό που είναι. Ωρίμαση και αλλαγή", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της η Porizkova. 

Η ίδια φαίνεται πως έχει βρει τον κατάλληλο τρόπο για να απολαμβάνει τη ζωή της, χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις για το πώς πρέπει να είναι και να φέρεται. Έχει δεσμευτεί να παρουσιάζει τον πραγματικό της εαυτό, χωρίς φίλτρα και αυτό κάνει καθημερινά. Μάλιστα, η Porizkova συγκέντρωσε όλα τα κείμενα που μοιράζεται κατά καιρούς στα social media σε ένα βιβλίο, το οποίο αφιερώνει σε όλες τις γυναίκες. 

Διαβάστε Επίσης