"Απειλούσαν τη ζωή μου" | H Sharon Stone εξηγεί πώς ο ακτιβισμός κατέστρεψε την καριέρα της

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να θυσιάσει την καριέρα της για ένα σκοπό που θεωρούσε πιο σημαντικό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sharon Stone μίλησε για την απόφασή της να θυσιάσει την καριέρα της πριν κάποια χρόνια προκειμένου να ασχοληθεί με την μάχη κατά του HIV\AIDS μέσω του οργανισμού amfAr του οποίου πρόεδρος υπήρξε η Elizabeth Taylor.

"Έπρεπε να δουλέψω σκληρά μετά την Elizabeth Taylor στο amfAr” είπε στο φεστιβάλ κινηματογράφου Red Sea στη Σαουδική Αραβία, τονίζοντας ότι η υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων της τότε της είχε πει "εάν το κάνεις αυτό θα καταστραφεί η καριέρα σου”.

Διαβάστε Επίσης

"Εκείνη την εποχή δεν επιτρεπόταν να μιλήσεις για το AIDS” είπε η σταρ εξηγώντας ότι δεν δούλευε επί οχτώ χρόνια όταν ανέλαβε μετά την Taylor τα ηνία του φιλανθρωπικού γκαλά του οργανισμού στις Κάννες για τρία χρόνια. Τότε, όπως είπε "δεν είχα ιδέα για την βαρβαρότητα, την αντίσταση, το μίσος και την καταπίεση που θα αντιμετώπιζα”.

"Έβαλα την ειδική στολή και τους έβαλα να μου δείξουν τον ιό στο μικροσκόπιο. Πίστευα ότι ήθελα πραγματικά να δω αυτό το πράγμα που τους τρελαίνει όλους” είπε, προσθέτοντας πως "έμεινα για 25 χρόνια μέχρι που είχαμε θεραπείες για το AIDS να διαφημίζονται στην τηλεόραση όπως και η ασπιρίνη. Κατέστρεψε την καριέρα μου, δεν δούλεψα για οχτώ χρόνια. Μου είχαν πει πως αν πω ξανά τη λέξη προφυλακτικό, η επιχορήγηση θα κοβόταν. Με απειλούσαν διαρκώς, απειλούσαν τη ζωή μου. Και αποφάσισα ότι δεν πρέπει να το παρατήσω”.

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή της και εξήγησε ότι μέχρι να κυκλοφορήσουν οι θεραπείες για το AIDS περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από την ασθένεια. "Πλέον 37 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν με HIV\AIDS λειτουργικά”. Η Stone μετά από έξι χρόνια απουσίας είχε επιστρέψει στο φιλανθρωπικό γκαλά τον περασμένο Ιούλιο. Το 2014, μάλιστα, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια βραδιά για την έρευνα κατά του AIDS.

Διαβάστε Επίσης