"Ρωτούσαν τον ατζέντη μου για τα κιλά μου" | Η Kate Winslet αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ως νεαρή ηθοποιός

Η σταρ εξήγησε γιατί η κατάσταση σήμερα είναι πολύ χειρότερη για τους νέους ηθοποιούς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Winslet μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του Hollywood έχοντας λάμψει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως τα 'Τιτανικός' και 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind', αλλά στις αρχές της καριέρας της είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες εξαιτίας του σωματότυπού της.

Όπως αποκάλυψε η σταρ σε συνέντευξή της στους Sunday Times "όταν ήμουν νεότερη ο ατζέντης μου δεχόταν κλήσεις που τον ρωτούσαν "πως είναι τα κιλά της;”.Η 47χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι κάποια στιγμή σταμάτησε να ανησυχεί για το βάρος της και άρχισε να θέλει να "είμαι αυτή η ηθοποιός που κινεί το πρόσωπό της και έχει ένα σώμα που λικνίζεται”.

Αυτό που της ήταν δύσκολο, όπως είπε, είναι με τα πρωτοσέλιδα των tabloids για το σώμα της: "Ήταν πολύ δύσκολο να έχω στην εξώπορτά μου τα 'News of the World', αλλά πλέον δεν είναι τίποτα αυτό. Η φράση 'τα σημερινά νέα είναι το περιτύλιγμα για τα αυριανά ψάρια' δεν υπάρχει πια”, είπε για τη σημερινή εποχή με όλα καταγράφονται στο διαδίκτυο και στα social media.

Στο παρελθόν, εξάλλου, η ηθοποιός είχε συμβουλεύσει τους νεότερους συναδέλφους της να προσέχουν καθώς τα λάθη τους μπορεί να τα βρουν μπροστά τους στο μέλλον: "Αυτό που έκανες όταν ήσουν μεθυσμένος και χαζός; Μπορεί να επιστρέψει και να σε στοιχειώνει. Το να είσαι συνέχεια προσεκτικός ως νεαρός ηθοποιός είναι κάτι πολύ διαφορετικό σήμερα, πρέπει να είναι πολύ δύσκολο”.

Διαβάστε Επίσης