Ο βασιλιάς Κάρολος δέχθηκε δεύτερη επίθεση με αυγά

Πριν από περίπου έναν μήνα το ίδιο συμβάν είχε λάβει χώρα σε δημόσια εμφάνισή του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν ο βασιλιάς Κάρολος την περίοδο αυτή έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα, πηγαίνοντας από event σε event, θέλοντας να δείξει τη δέσμευσή του για τον νέο ρόλο που ανέλαβε, αυτό δεν σημαίνει πως δεν συμβαίνουν και απρόοπτα. Πρόσφατα, ο νέος μονάρχης επισκέφθηκε το Λούτον όπου χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει από κοντά, ωστόσο μία επίθεση με αυγά ολοκλήρωσε άδοξα την επίσκεψή του. 

Ειδικότερα, ένας 20χρονος άντρας συνελήφθη για την επίθεση από την αστυνομία, όπως ανέφερε το πρακτορείο Associated Press. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθούμε την ασφάλεια του Καρόλου να τον ειδοποιεί για να τον μεταφέρει γρήγορα, όταν ένα αυγό πέφτει κοντά του.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό στον νέο μονάρχη, αφού πριν από έναν μήνα είχε λάβει χώρα η πρώτη επίθεση σε επίσκεψή του στην Υόρκη μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα. "Αυτή η χώρα χτίστηκε με το αίμα των σκλάβων", φώναξε ο νεαρός που επίσης συνελήφθη, αφού επιχείρησε να πετύχει τον βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου με τα αυγά που πετούσε.

Χθες το βράδυ, ο βασιλιάς Κάρολος με τη σύζυγό του, τον γιο του, πρίγκιπα William και τη νύφη του, Kate Middleton, υποδέχθηκαν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ το διπλωματικό σώμα, διοργανώνοντας μία δεξίωση προς τιμήν του. Όπως φαίνεται, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον τελευταίο καιρό έχουν αρκετή δουλειά, αφού το πριγκιπικό ζευγάρι επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες από τη Βοστώνη. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξίδεψαν στις ΗΠΑ για να παραβρεθούν στα βραβεία Earthshot, μία πρωτοβουλία του γιου του βασιλιά Καρόλου που σκοπό έχει να τοποθετήσει στο προσκήνιο τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Διαβάστε Επίσης