"Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να το αποφασίσεις εσύ" | Η Fran Drescher δεν πιστεύει πως στην ηλικία της πρέπει να ρίξει ρυθμούς

Η ηθοποιός στα 65 της έμαθε να βάζει τη φροντίδα του εαυτού της σε προτεραιότητα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Fran Drescher παραμένει μέχρι σήμερα στη λίστα με τους αγαπημένους χολιγουντιανούς ηθοποιούς του κόσμου, πράγμα που αποδίδεται στον εκρηκτικό της χαρακτήρα και την αμεσότητα  που έχει με το κοινό. Ύστερα από 50 χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, η 65χρονη ηθοποιός δεν πιστεύει πως πρέπει να ρίξει ρυθμούς, από τη στιγμή που φροντίζει σωστά τον εαυτό της. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς αντιλαμβάνεται τη "γήρανση", ενώ εξομολογήθηκε πως μέσα στα χρόνια έμαθε να φροντίζει τον εαυτό της, ώστε να εξασφαλίσει να έχει μια απασχολημένη καριέρα. "Δεν τελειώνει μέχρι να το αποφασίσεις εσύ. Υπάρχουν πάντα πράγματα τα οποία μπορείς να δουλέψεις και να βελτιώσεις - ειδικά σε ό,τι αφορά την υγεία σου", είπε χαρακτηριστικά η Drescher.

Ειδικότερα, η ίδια αποκάλυψε πως προσπαθεί να κρατά το στρες έξω από τη ζωή της, ώστε να διατηρεί δυνατό το ανοσοποιητικό της σύστημα. "Ένα κομμάτι του να μεγαλώνεις καλά είναι να μάθεις να διαχειρίζεσαι το στρες σου. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις πως το άγχος επηρεάζει πολλά πράγματα που συνδέονται με την υγεία σου", σημείωσε. 

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να αποφεύγει το στρες. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός προσπαθεί να υπενθυμίσει στον εαυτό της πως αν αγχώνεται, θα αρρωστήσει. "Όταν παρατηρώ στρες, θα αναγκάσω τον εαυτό μου να ξαπλώσει και να αποσυμπιεστεί. Ή θα κάνω μια βόλτα στον καθαρό αέρα και θα απολαύσω τα δέντρα", είπε χαρακτηριστικά.

Όσο μεγαλώνει, η ίδια προσπαθεί να είναι σε επαφή με το σώμα της, ώστε να το "ακούει" για να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται. "Το να μεγαλώνεις καλά, για μένα, είναι να είσαι σε μία βέλτιστη υγεία. Το να τιμάς το σώμα σου. Πάντα λέω να τιμάς το σώμα σου. Να το ακούς. Να μην είσαι σε άρνηση ή να μην απορρίπτεις τους μικρούς ψίθυρους. Μπορεί να είναι διακριτικοί, όμως το σώμα σου σου μιλάει συνεχώς και έχει τη δική του συνείδηση. Πρέπει να συνδεθείς με αυτό. Αυτό παίρνει ενός συγκεκριμένου είδους πειθαρχία να ακούσεις το σώμα σου. Πολύ συχνά ο κόσμος αρνείται αυτό που το σώμα τους θέλει να τους πει", δήλωσε. 

Διαβάστε Επίσης